Vida’dan şok ihtarname
Ekonomik olarak zor günler geçiren Beşiktaş'a bir kötü haber de stoper Vida'dan geldi. Hırvat oyuncunun menajeri, yönetimle yaptığı görüşmelerin ardından herhangi bir sonuç elde edemeyince 1.5 milyon euro'luk geçmiş dönem borcu için kulübe ihtarname gönderdi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Temmuz 2020 07:30
Ekonomik olarak zor günler geçiren Beşiktaş'a bir kötü haber de stoper Vida'dan geldi. Hırvat oyuncunun menajeri, yönetimle yaptığı görüşmelerin ardından herhangi bir sonuç elde edemeyince 1.5 milyon euro'luk geçmiş dönem borcu için kulübe ihtarname gönderdi. Konuyla ilgili Beşiktaş'tan bir açıklama yapılmadı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş, 2020-2021 şampiyonluğundan bu yana istikrarsız bir dönem geçiriyor. Son 5 sezonda 4 başkan, 9 teknik direktör değişti ve 68 transfer gerçekleştirildi. Siyah-beyazlılar bu sezon kupasız kapattı. İşte detaylar... -
Başkan Serdal Adalı ile Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, 15 Mayıs’ta oynanacak Rizespor karşılaşmasının ardından bir araya geleceği öğrenildi. Kritik görüşmede Yalçın’ın takımdaki geleceğinin netlik kazanması bekleniyor. İşte detaylar... -
Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Bordo-mavililer deplasmandan 2-1'lik skorla ayrılarak puanını 69'a yükseltti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadele sonrası spor yazarları, maçın kırılma anlarını ve iki takımın performansını dikkat çekici ifadelerle yorumladı. İşte, o yazılar... (TS, BJK Spor haberleri)