Beşiktaş resmi teklifi yaptı! Genç yıldız...
Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Gelecek sezon için kadro çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah beyazlılar, Kayserispor’da forma giyen genç futbolcu Emre Demir için resmi teklifini yaptı. Taraflar, bu hafta oynanacak olan Kayserispor-Beşiktaş maçında ikinci kez masaya oturmaya hazırlanıyor. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş haberleri
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Temmuz 2020 10:15
Gelecek sezon için kadro çalışmalarının startını veren Beşiktaş, Kayserispor'da forma giyen Emre Demir için resmi teklifte bulundu. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın transfer raporu doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile 16 yaşındaki futbolcunun transferi için görüştü. Genç oyuncuyla ilgili yapılan ilk zirvede net sonuç çıkmazken, Beşiktaş'ın yapmış olduğu teklifin, Kayserispor yönetiminin Emre için belirledikleri bonservis ücretinin altında kaldığı öğrenilirdi.
Ancak Beşiktaş yönetiminin, bu hafta konuk olacağı Kayserispor müsabakası öncesi sarı-kırmızılı yetkililerle Emre Demir için ikinci bir görüşme yapacağı da öğrenildi.
MENSAH İÇİN DE NABIZ YOKLANACAK
Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan bir diğer isim ise Bernard Mensah. Siyah-beyazlıların, Emre Demir'in yanı sıra Kaysersipor'da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için de sarı-kırmızılı takımla görüşeceği öğrenildi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı da geçtiğimiz günlerde, hem Emre Demir hem de Mensah için yurt içi ve yurt dışından teklifler olduğunu söylemişti.
DİĞER HABERLER
-
Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 2025-2026 sezonunda mutlu sona ulaşan Beşiktaş Hentbol Takımı, görkemli bir törenle şampiyonluk kupasına kavuştu. Kupa seremonisinde büyük mutluluk yaşayan oyuncular ve teknik heyet, zaferi tribünleri dolduran siyah-beyazlı taraftarlarla birlikte kutladı. -
Teknik direktör arayışlarına hız veren Beşiktaş’ta Vincenzo İtaliano gündeme geldi. Operasyonu bizzat yürüten futbol direktörü Önder Özen, Serie A ekibi Bologna’ya veda eden 48 yaşındaki hoca ile İtalya’da görüşme yapacak -
Beşiktaş yönetiminin Leandro Trossard ısrarı sürüyor. Siyah-beyazlıların sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek Belçikalı sol kanat ve kulübü Arsenal’e teklif yaptığı iddia edildi.