Anıtkabir’i ziyaret
Beşiktaş Başkanı Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 19 Aralık 2019, 07:50
Beşiktaş Başkanı Çebi ve yönetim kurulu üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Çebi, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı: "(Ben sporcunun; zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim) söyleminiz, bizim şiarımızdır. Başkanı olduğum Beşiktaş Kulübü, sizin kurduğunuz Cumhuriyet'in en köklü ve değerli spor kulübüdür. Camiamız, ilkelerinize bağlı kalmaya ilelebet devam edecektir."
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, sezon başında Trabzonspor'a kiraladıkları Ernest Muçi'nin bordo-mavili kulübe olası bir kalıcı transferi hakkında konuştu. İşte o sözler... -
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında 20 Aralık Cumartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar... -
Beşiktaş'ta önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Siyah-beyazlıların Rafa Silva ile yollarını ayırması beklenirken gündemine ise TFF'nin 12+2 kuralına uyan 23 yaş altı yabancı oyunculara yönelerek Belçika ve İngiltere'den 2 farklı ismi aldığı öğrenildi. Beşiktaş'ın birini kadrosuna katmayı planladığı öne sürüldü. İşte detaylar... (BJK SPOR HABERİ)