Başakşehir ve Beşiktaş Leroy Fer'i istiyor
Swansea City'den ayrıldığından beri kulüpsüz olan 29 yaşındaki Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer için Başakşehir ve Beşiktaş'ın yarış halinde olduğu ortaya çıktı. (fotomac.com.tr / Dış Haberler)
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Temmuz 2019 11:08
Son olarak Swansea City forması giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
İtalyan basınından Tuttomercato'da yer alan habere göre 1 Temmuz'dan beri kulüpsüz olan 29 yaşındaki yıldız futbolcuyla Beşiktaş ve Başakşehir yakından ilgileniyor. Deneyimli ismin eski takımı Feyenoord ile antrenmanlara çıktığı ifade edilirken, oyuncunun gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı bildirildi.
Geçtiğimiz yıllarda adı bir dönem Fenerbahçe ile de anılan Hollandalı yıldız Swansea formasıyla çıktığı toplam 101 maçta 10 gol atarken 11 de asist yapmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Dünya çapında bir golcü transferi yapmak isteyen Beşiktaş’ın listesinin ilk sırasında Vlahovic var. Sırp oyuncu ikna edilemezse rota Gabriel Jesus’a dönecek. Her iki oyuncunun da menajerleriyle görüşmeler sürüyor. İşte tüm detaylar... -
Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı 23 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar İstanbul’a geldi. -
Beşiktaşlı futbolcu Junior Olaitan, siyah-beyazlı takıma transferinin beklemediği bir anda gerçekleştiğini ve büyük bir hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.