"Şampiyonluğun en büyük adayıyız"
Beşiktaş'ta futbol öz kaynak düzeninin çeşitli kategorilerinde 17 yıl görev yaptıktan sonra teknik direktör Tayfur Havutçu'nun yardımcısı olarak (A) takımda çalışmaya başlayan Ömer Gülen, ''Zor bir sezon olacak ancak şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş'' dedi.
- Beşiktaş Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Haziran 2011, 14:42
Yeni gelen oyuncuların kamp süresinde uyum sorununu atlatacaklarına inandığını ifade eden tecrübeli futbol adamı, ''Geçen sezon transfer ettiğimiz futbolcularımız ligimize alıştılar, artık daha tecrübeliler. Deneyimli ve genç oyunculardan kurulu bir takım olduk. Bu iki önemli faktörü birbirine uyumlu hale getirip hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız'' şeklinde konuştu.
Tayfur Havutçu'nun göreve gelmesiyle birlikte takımdaşlık ruhunu ortaya çıkartmak için çalıştıklarını ve bunda da başarılı olduklarını dile getiren Ömer Gülen, bu durumun kazanılan başarılardaki en önemli faktör olduğunu söyledi.
Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun dinamik, bilgili, tecrübeli bir teknik adam olduğunu ve başarılı olacağına tüm kalbiyle inandığını ifade eden Gülen, ''Tayfur hoca sıkıntılı bir dönemde göreve gelmişti. Ancak oynattığı futbol, aldığı sonuçlar ve kazandığı kupayla kendisini ispatladı. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır diyebilirim. Beşiktaşımızı layık olduğu yere taşıyacağına yüzde yüz inanıyorum'' diye konuştu.
Yardımcı antrenör Ömer Gülen ayrıca, ligdeki takımlarının birçoğunun yerli teknik adamlarla çalıştığını ve Türk futbolunun kendi değerlerine sahip çıkmasının sevindirici olduğunu söyledi.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında yarın Samsunspor'u konuk edecek Beşiktaş, müsabakanın hazırlıklarını tamamladı. -
Son dakika Beşiktaş transfer haberi | Portekiz'in önde gelen gazetelerinden Record'un müdürü Sergio Krithinas, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rafa Silva ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. İşte Krithinas'ın açıklamaları… (BJK spor haberleri) -
Son dakika Beşiktaş transfer haberi | Mert Günok ve Ersin Destanoğlu’nun istikrarsız performansları sonrası kaleci arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, listenin ilk sırasındaki Altay Bayındır için Manchester United’la masaya oturmaya hazırlanıyor. Sergen Yalçın da transfere onay verdi. İşte detaylar… (BJK spor haberleri)