Başakşehir, deplasmanda Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadelede turuncu-lacivertliler galip taraf oldu ve sahadan 2-1'lik skorla ayrıldı. Karşılaşmada Başakşehir'in gollerini 14. dakikada Davie Selke ve 53. dakikada Eldor Shomurodov kaydetti. Eyüpspor'un tek golü ise 90+3. dakikada Umut Bozok'tan geldi. Nuri Şahin yönetimindeki Başakşehir, bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.
15'İNCİ GOLÜNÜ ATTI
Başakşehir'in Özbek futbolcusu Eldor Shomurodov, golcü kimliğini Eyüpspor maçında da sahaya yansıttı. Gol krallığı yarışında zirveye ortak olan Shomurodov, bu sezon ligde 15. golünü kaydetti ve bu kulvarda Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Paul Onuachu'yu yakaladı. 30 yaşındaki santrfor, Süper Lig'de forma giydiği 21 maçın 14'ünde gol sevinci yaşadı.
Turunculacivertliler, son 8 maçta ligde 6. galibiyetini alarak formunu sürdürdü ve puan cetvelinde yükselişe geçti. B.Şehir'in yeni transferi Kazımcan Karataş'ta ilk maçına çıktı.
TRİBÜNLERİ SELAMLADI
Başakşehir, deplasmanda Eyüpspor ile karşılaştı. Turuncu-lacivertli taraftarlar, Başkan Göksel Gümüşdağ'ı tribünlere çağırdı. Gümüşdağ, çağrıya kayıtsız kalmadı ve tribününe giderek taraftarı selamladı.
GALİBİYETİ HAK ETTİK
Teknik Direktör Nuri Şahin, "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi oynuyoruz. Kesinlikle daha iyi oynayabiliriz. İstediğimiz seviyeye yaklaştığımızı düşünüyorum. Beşiktaş maçı bizim için iyi bir test olacak" dedi.
