Alex de Souza’dan müthiş siftah
Alex de Souza'nın çalıştırdığı Antalyaspor, ligde bu sezonki ilk galibiyetine 3. haftada 3-2'lik skorla Hatayspor karşısında ulaştı.
- Antalyaspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Ağustos 2024 06:50
HATAYSPOR'DA MORALLER BOZUK
Antalyaspor'a 2-0'dan 3-2 kaybeden Hatayspor'da moraller bozuldu. Bu sezon ligdeki ilk galibiyetine çok yaklaşan bordo-beyazlılar, ara vermeden Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı. Özhan Pulat yönetiminde 1 saat 20 dakika süren antrenmanda Antalyaspor maçında 60 dakika ve üzeri süre alan futbolcular koşu yaptı.
DİĞER HABERLER
-
Antalyaspor Vakfı Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri ile ilgili tapu sorununu büyük ölçüde çözdüklerini söyledi. -
Süper Lig’in son haftasında küme düşen Antalyaspor’da başkan Rıza Perçin, taraftarlarla karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, Perçin’e sert tepki gösterirken, başkanın Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. İşte detaylar... -
Antalyaspor’un, Süper Lig’in son haftasında Kocaelispor’u 1-0 mağlup etmesine rağmen küme düşmesi camiada büyük bir üzüntüye neden oldu.