Alanyaspor memnun kaldı
Alanya, bu sezon kiralık gönderdiği Sackey, Tayfur Bingöl ve Hasan Ayaroğlu'nun performansları göz doldurdu.
- Alanyaspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Temmuz 2020 06:50
Alanya, bu sezon kiralık gönderdiği Sackey, Tayfur Bingöl ve Hasan Ayaroğlu'nun performansları göz doldurdu. Sackey; Denizli'de 20 maça çıktı. Devre arasında Bursa'ya giden Tayfur 11, Hasan ise Erzurum'da 25 maç yaptı. Üç isim gelecek sezon kadroya dönebilir.
DİĞER HABERLER
-
Akdeniz derbisinde Antalyaspor'la berabere kalan Alanyaspor, bu sezon 16'ncı kez sahadan 1 puanla ayrıldı. -
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Antalyaspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Antalya'da oynanan müacedelede gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. İşte detaylar... -
Süper Lig'de son olarak 4 maçtır kazanamayan ve son iki karşılaşmasında mağlup olan Alanyaspor, Akdeniz derbisinde konuk olacağı Antalyaspor'a hazırlanıyor.