26 Ağustos 2012 | Pazar

Mor külhani

Orduspor, İstanbul'daki 'deplasman' sınavını Eskişehir gibi güçlü bir takım karşısında net bir skorla geçti.
Mor Menekşeler, Es-Es'in en önemli isimlerinden Hürriyet'in gördüğü kırmızı kart sonrası yakaladıkları 'olanağı' iyi değerlendirip, maçtan üç puanla ayrılmasını bildiler.
İki takımın en önemli farklılığı Orduspor'un defansın ve orta sahanın kilit isimleriyle ve sonunda takımın tümüyle 'uyum' yakalamış bir teknik adama yani Hector Cuper'e, Eskişehirspor'un talihsizliği ise geçen seneden bu yana istediğini bulamayan ve bir türlü kopmayı beceremeyen sevgililer gibi Ersun Yanal'la yaşadıkları çelişkilerde görülüyor.

Es-Es'te uyum sorunu
İki deneyimli teknik adamdan Ersun Yanal takımına hakim olamayan ve dağılmayı önleyemeyen, Hector Cuper ise takımının her anında mücadele isteğini sahaya yansıtan adamlarıydı maçın.
İşte Orduspor'un racon kesme gerekçeleri bunlardı.
Orduspor rakibin özellikle bir adam eksildiği andan sonra özellikle Hasan Kabze'nin iyi top taşıyıcılığı ve fırsatçılıklarıyla sonuca gitti.
Es-Es'in ayakta kalmaya çalışan tek adamı Tello ise yetersiz ve yalnız kaldı.
Eskişehir için söylenecek tek şey bir an önce sözünü ettiğimiz 'uyum sorununu!' aşıp lige asılmayı eski performansını yakalayacak bir yola girmeleri olacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor