21 Ağustos 2012 | Salı

Yine alkışlarla

Galatasaray taraftarının değişen ve oyunda kalan futbolcuları için desteği unutmadan ve şeref tribününe ekleyerek başlayalım.
Alkışlar Hamit'e çiçekler Umut Bulut'a tam boy destek de ufaklık Emre'ye.
En geriden gelip takımın bütün kanat akınlarında hırsıyla mücadele eden Hamit'e direkten dönen topu için, Umut'a kendisini futbolcu olarak görmeyenlere ve ikinci maçtan sonra gönderileceğini anlatanlara karşı yüzümüzü kara çıkarmadığı için, Emre'ye her maç futbolunu daha doyumsuz kıldığı için… Ligin en eski ve en yeni ekiplerinden Kasımpaşa için söylenecek şey ligin daha üst düzey bir kapışmaya sahne olacağı ve buna henüz hazır olmadıkları olabilir ancak.
Sadece defans ve İsaacson'dan söz etmek ve onların özel çabasını bir yere koymaktan başka şey yapmak çok da mümkün değil.

Eksik kadroyla
Galatasaray Burak Yılmaz, Felipe Melo, Nordin Ambrabat, Necati Ateş gibi silahlarından yoksun başladığı maçı olmayacak bir zamanda yediği golle tehlikeye soksa da kazanmayı bilmenin futbolda nasıl önemli olduğunu bir kere daha gösterdi.
Yani ligin başlangıç maçı için kazaya uğramak mümkün, her an ligin en yenisinden bir azizlik beklemek mümkün ama Galatasaray her zaman nasıl hazırlıklı ve özgüven dolu olduğunu oyunun her anında gösteriyor artık.
Bu her 'an'a iyi niyetleri ve çalışkanlıklarıyla damgasını vuran bütün Sarı-Kırmızılı futbolcuları kutlamak kutlamak gerekiyor.
Alkışlarla, çiçeklerle ve tam boy destekle…

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor