Serkan Yetişmişoğlu

Serkan Yetişmişoğlu

02 Kasım 2014 | Pazar

Güneş doğdu!

Bursaspor, 3. vitese taktı, son sürat zirveye tırmanıyor. Timsah, Sivas'ı net skorla geçerken sergilediği futbolla da beğeni kazandı. Geçen hafta Balıkesir'de 5-0 kazanan kadroyu bozmayan Şenol Güneş, cezası biten Volkan Şen'i yedek soyundurdu.
4 eksikle Bursa'ya gelen Sivasspor ise öncelikle 1 puanı garantilemek için defans uyguladı. Öyle ki, oyunu durdurmak ve ani atakları kesmek için sürekli Yugoslav faulü(!) yaptılar.
Bursaspor, Fernandao, Ozan Tufan ile ilk devrede girdiği 5 pozisyondan sonuç alamadı. Zaten 30. dakikada Bursaspor'un 9'da 5 ve Sivas'ın 0'da 0 (sıfır) şutu iki ekibin ofansif düşüncesini apaçık ortaya koyuyordu...
Hakem Şahan deseniz, kestiği avantajlar, verdiği ters kararlar ve Sivas'ın aşırı sert oyununa göz yumarak ilk devrede vermediği kartlarla büyük tepki topladı.

Kilidi açan Josue oldu
İkinci yarıda kilidi nihayet açtı. Volkan Şen'in 55'te girmesiyle hücumda hareketlenen Timsah, 2 dakikada 2 gol buldu.
Önce Josue frikikten nefis bir şutla doğrudan ağları sarstı. Ardından Volkan Şen, müthiş bir gole imza attı. Sağ çizgide dar alanda inanılmaz çalım ve feyklerle klasını konuşturup kaleci Ertuğrul'un ayakları arasından golü attı.
Fernandao'nun ligdeki 3. golüyle 3'leyen Bursaspor, daha büyük farkı kaçırdı.
Özellikle ikinci 45 dakikadaki müthiş takım oyunuyla Sivas'ı sahadan silen ev sahibi ekip, bileğini hakkıyla 3 puanı ulaşarak "gümbür gümbür geliyorum" mesajını verdi. Evindeki 4. maçında ilk kez galip gelen Timsah, 13 puana yükseldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor