Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

23 Mart 2015 | Pazartesi

Analjezik gol

1)Brugge maçından 4 farklı adamla çıkıp Sosa'yı sola,Tolga'yı hücum arkasına alıp "Daha pas yapan, öne oynayan takım yaratmak istemişti Bilic.
2) Topal-Emre-Raul üçlüsü ile az gol yediğini ve seri yaptığını bilen Kartal , sola Alper'i monte edip,töre'yi kapatmayı ,ikinci bölgede topla çok oynamayı ve vazgeçemediği Emenike'ye Ersan ve Necip arkasına top atmayı hedeflemişti.Ama son andaki Gökhan sakatlığı mecburen Topuz'u oyuna soktu. 3) 5'er dakikalık bölümlerle bir F.Bahçe bir Beşiktaş topa daha çok sahip oldu.Ama Emenike %100 golü kaçırınca tribünlerle Emenike arasında film koptu.Herkes gerildi, Beşiktaş kulubesi ve Bilic ile Emre dalaşı yaşandı.
4) Raul sakatlanınca Sow girdi,Alper hücum arkasına geçti.Seyirci de Emenike'ye "haklı olarak" ama dozunu kaçırarak gösterdiği tepkiden bu maç için vazgeçti. 5) Tolga'nın sakatlanması Beşiktaş adına dezavantaj oldu. 6) İlk yarının özeti Emenike,Kuyt ve Topal ile üç büyük fırsatı kaçıran F.Bahçe ve Gökhan dışında hücum tehdidi yaratamayan Beşiktaş idi.

Umudunu kesmişti

7) Emenike-Webo değişikiği F.Bahçe'yi önde tok tutturmaya başladı. 8) Sosa ve Sow'un karşılıklı kaçırdığı pozisyonlardan sonra Beşiktaş'ın genç ve tecrübesiz kalecisine F.Bahçe'nin hiç şut atmaması dikkatimi çekiyordu. 9) Kuyt'ın sakatlanıp Diego'nun girmesi, F.Bahçe'nin başta düşündüğü oyun kurgusunu tamamen bozdu, sadece Alper'e bel bağlayan takım haline geldi ve Beşiktaş üstünlüğü ele geçirdi.
10) Demba Ba ve Olcay'ın kaçırdıklarından sonra, 90+2'de Webo'nun katkısıyla Sow'un attığı gol, ikinci yarıda oyuncusu da seyircisi de maçtan umudunu kesmiş F.Bahçe için analjezik, yani: "ağrı kesici" gibi geldi.
Sonuç; Emenike'siz oynamaya ve fizik güçteki düşüşe çare bulmalı Fenerbahçe. Bu lig daha çok su götürür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor