Şirin Berber

Şirin Berber

02 Mayıs 2011 | Pazartesi

Keyifli bir maç

Trabzonspor, karşılaşmaya iyi başlamıştı...
Burak Yılmaz, gole giderken ceza alanı içinde Dany'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Bu pozisyonda hakem Cüneyt Çakır'ın Dany'ye çıkardığı kırmızı kart doğruydu. Penaltı ve rakibin 10 kişi kalması bordo-mavililerin işini kolaylaştırdı.
Çok dengeli bir takım vardı sahada...
Mücadele 11'e 11 devam ederken de zorluyordu rakibi Trabzonspor. Fazlalıkları atmış, uçuyorlardı. Stres, baskı, heyecan futbolu engelleyen bir şey kalmamıştı takımda. Fikslenmiş kadronun üzerine, sol bek Egemen, santrfor Pawel oynuyordu.
Daha devre bitmeden, Egemen Korkmaz gösterdi kendini. Üç senede Cale'nin çıktığından fazlasını verdi. Nihayet işleyen bir sol tarafı vardı Trabzonspor'un... Pawel Brozek'in dolaştığı en uçta devreye girmişti. Colman, Selçuk, Jaja'lı pas bağlantısına Pawel eklenmişti.

Doğru kadro bulundu
Pas alıyor, pas veriyor, duvar oluyor, alan boşaltıyor... Yine geç kaldık galiba. En doğru kadro buymuş anlaşılan... Ara devreye, üç farkla girdi Trabzonspor. Selçuk, Burak, Pawel güzel iş çıkarttılar.
Son devre skandalla başladı. Glowacki'nin Olcan'ı düşürmesi kırmızı karttı. Cüneyt hoca kırmızı kart verse itiraz olmayabilirdi. Ne diyelim, böyle şeylere ihtiyacı yok Trabzonspor'un. Futbol ne emrederse, ona razı bordo-mavililer...
Neyse, biz yine futbola dönelim. Üç fark gevşetti ortamı. Eksik koşturan Antepspor, geçen her dakika oyundan koptu.
Bir kez daha babalığını gösterdi Şenol hoca. Engin'i aldı içeri. Alanzinho'ya bile bir şey demedi. Halı sahada atılmayacak çalımlarla kurtlarını döktü. Skor alınmıştı nasıl olsa, taraftarda keyfini çıkarttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor