Sinan Vardar

Sinan Vardar

29 Nisan 2019 | Pazartesi

İnanın çocuklar!

Öncelikle Beşiktaş taraftarına kelimelerim...
Dün tribünler tıklım tıklımdı ve harika bir destek vardı. Belli ki taraftar şampiyonluk havasına girmiş.
İşte bu çok önemli ve taraftarın dediği gibi "İnanın çocuklar; güzel günler göreceğiz..." İki takımın ve tribünleri dolduranların çocuk istismarına karşı sessiz tavrı bir futbol maçından önemliydi; helal olsun.
Beşiktaş maçın hemen başında golü bulmasına rağmen Ankaragücü ilk 45 dakikada müthiş bir baskı kurdu. Mirin, Lens, Güven sırıtınca teknik direktör Şenol Güneş; Burak Yılmaz'ı sık sık kenara çağırıp doğru hamlelerle oyuna etki etti. Çok eleştirdiğimiz Karius'un da önemli kurtarışlar yapması önemli bir ayrıntıydı.

Siyah-Beyazlı takımda belli ki akıllar gelecek haftaki derbideydi ama ikinci 45 dakikadaki futbol ve arka arkaya gelen goller şampiyonluğu müjdeler gibiydi.
Burak Yılmaz dün yine döktürdü ve takımını bir kez daha zafere taşıdı.
Burak'ın müthiş golcülüğü, takım içindeki ağabeyliği ve müthiş performansı Beşiktaş'a şampiyonluğu getirecek gibi. Bir ara baktım; hakemin üstüne yürüyen Sedat'ı bile sakinleştirip, rakibinin kart görmesini bile engelledi.
Gökhan Gönül ve Atiba Hutchison müthiş enerjileriyle tribünleri ayağa kaldıran isimlerdi.
Sonradan oyuna giren Kagawa da büyük bir güç olduğunu bir kez daha sahneledi.

Sadece onlar değil, Beşiktaş takım olarak zafere inanıyor. Tabii haftalardır yükselen form grafiği yakalayan Vida'nın da bir forvet gibi haftalara yaymasına da bir parantez açalım.
Beşiktaş şampiyonluğa giderken yazmak istemiyorum ama kendilerini transfer sihirbazı olarak lanse edenler bu Mirin'i çok aramışlar mı?
Kısaca Beşiktaş dün kendi taraftarının önünde şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu gösterdi.
Şimdi sırada derbi zaferi var. Galatasaray deplasmanından alınacak 3 puan şampiyonluğu getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor