Sinan Vardar

Sinan Vardar

19 Nisan 2019 | Cuma

Beşiktaş için herkes ayağa

Şenol Güneş'in Milli Takım'a imza atmasının ardından Beşiktaş'ta büyük bir çöküşün yaşanmasını bekleyenler avuçlarını yalıyor.
Siyah-beyazlı takım her geçen hafta futbolunu güzelleştirirken, Şampiyonlar Ligi'ne de göz kırpıyor.
Güneş ve öğrencileri adeta düşman çatlatıyor.
Yönetimin tüm yanlışlarına rağmen usta teknik direktör Şenol Güneş, bu güzel oyunda başrolde.
Kulübün yaşadığı maddi krizde 5 aydır maaş almayan futbolcuları ve personeli motive etmek hiç de kolay değil. Beşiktaş yönetiminden hep şunu istedim; "Lütfen Güneş'e gölge etmeyin!" Ama maalesef sorun büyük!
Beşiktaş için lig yeniden başladı.
Son 6 maçtan alınacak 18 puan, belki de siyah-beyazlı takımı şampiyon yapacak. Artık yönetim, futbolcu ve taraftar; bu aşamada herkes görevini iyi yapmak zorunda.

Sevgili Başkan; artık günü kurtarmayı, Beşiktaşlıları ayrıştırmayı bırak!
Biz Beşiktaş'ız... 116 yıllık koca çınarda hiçbir Beşiktaşlı hiçbir Beşiktaşlının düşmanı değildir.
Popülist politikalarla kulübü yönetme sevdandan vazgeç.
Geçtiğimiz gün katıldığın bir dernek toplantısında "Bana yapılan eleştiriler Süleyman Seba'ya yapılsa 1 hafta görevde kalmazdı" diye konuşmanı hayretle okudum.
Yapma, etme!
Artık Süleyman Seba ile kendini kıyaslamayı bırak. Onursal başkanımızın yeri belli, senin yerin belli!
Sen Beşiktaş'ın başkanısın, birleştirici ol. Bak o zaman Beşiktaş taraftarı da sana gerekli saygı ve sevgiyi gösterecektir.
Sevgili Beşiktaşlılar, bugün bir olma günüdür. Evet kulübümüz maddi yönden çok günler geçiriyor olabilir. Tekrarlıyorum biz Beşiktaş'ız. Evelallah bu günleri de atlatırız. Hep birlikte zafere odaklanalım.

Ajax'ın sırrı

Şu Ajax efsanesi yine vizyona çıktı.
Johan Cruyff'un dünyaya tanıttığı müthiş ekol, bugün bugünlerde 24 yaş ortalamasıyla harika futbol lezzeti sunuyor.
Peki nasıl oldu da Ajax ve Hollanda futbolu küllerinden doğuyor?
Anlatayım... Ajax'ı futbol adamları yönetiyor. Kulübün unutulmaz futbolcuları; Overmans CEO, Edwin Van der Sar ise sportif direktörlük görevinde.
Futbolculara sadece 41.3 milyon euro ödeme yapılıyor. Her yıl 20 milyon euro altyapıya ayrılıyor.
Hollanda ekibi üreterek zaferlere ulaşıyor. Takımın yıldızı De Jong, sezon sonunda Barcelona'ya gidecek ve imza karşılığında Ajax'a tam 75 milyon euro kazandıracak.
Geçtiğimiz hafta sevgili dostum Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve ekibinin düzenlediği U 12 İzmir Cup, spor medyamızda çok haber olmadı ama Ajax takımı da turnuvaya katılan ekipler arasındaydı.
Hollanda ekibinde iki de kadın psikolog yer aldı. Çünkü Ajax'ta, altyapı yaş gruplarında "Anne şefkati" eksikliği olmaması için 5 yıldan bu yana uzman kadın psikologlara yer veriliyor.
Bu kadınlar; geleceğin yıldızlarına; sevgiyi, saygıyı ve takım için aile olmayı öğretiyorlar. Anne sevgi demek, gelecekte başarı demek...
"Dünya devi turizm şirketi nasıl oluşturdunuz? Başarınızın sırrı nedir?" diye sorduklarında ben hep onu gösteririm... Annelerin en güzeli, sevgili eşim Tülin Vardar'a selam olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor