Sinan Vardar

Sinan Vardar

27 Ağustos 2018 | Pazartesi

VAR ama yok!

VAR sistemi dünya futboluna adalet getirdi biz de ise aynı tas aynı hamam.
Antalyaspor'un attığı ilk gol bal gibi ofsayttı. Ne olduğunu anlamadan Halis Özkahya golü verdi. Bunun adı VAR rezaletiydi. Halis Özkahya temiz yüzlüsün ama Beşiktaş'ı dün yine yaktın. Son dakikada Larin'e yapılan harekete seyirci kalman Quaresma'ya omuz omuza pozisyonda verdiğin sarı kartla yine yaptın yapacağını...

***
Tabii ki dünkü yenilgiyi sadece hakeme yükleyemem. Gençek şu ki; geçtiğimiz 5 sezondaki Beşiktaş'la bu sezonki Beşiktaş arasındaki fark mücadele eksikliği...
Pepe ve Vida ilk toplara basmıyor.
Tabii ki kariyerlerine saygım var ama birlikte uyumları yok. Özellikle Pepe; Gökhan Gönül'süz sağda çok açık veriyor. Pepe savunmadan çok hücumda iyiydi ve harika bir gole imza attı, bir harika kafa vuruşu da direktön döndü.
Antalyaspor'un üçüncü golü öncesinde Vida'nın yediği çalım Dünya Kupası finali oynamış bir yıldıza yakışmadı.
Teknik direktör Şenol Güneş baktı olacak gibi değil,, 36'da Tolgay- Gönül değişikliğiyle savunmaya ayar verdi. Gerçi Güneş, Tolgay'ın yerine Oğuzhan'ı alabilirdi. ama belli usta teknik direktör zaten taraftarla arası gergin olan Oğuzhan'ı yuhalatmak istemedi. Şu bir gerçek ki; Oğuzhan Beşiktaş'ın 10 numarasını hak etmiyor.. Ah unutmadan; bir de Ryan Babel'deki sorunun ne olduğunu anlayabilsek!
***

Beşiktaş'ta dün Quaresma kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan isimdi. İyiler arasında Caner ve Gökhan Gönül'ü de ekleyebilirim.
Taraftarın hiç pes etmeyen gücü ve maç sonrası yenilgiye rağmen takımı alkışlayışı önemliydi.
Antalyaspor'u bu sezon çok zor bir sezon bekliyor. Dünkü maç onları kandırmasın. Souleymane Doukara yıldızlaşırken, savunmadaki Ondrej Celustka müthiş oynadı. Celustka neden üç büyüklerde oynamıyor, anlamış değilim.
Utku Yuvakuran dün çok şanssız goller yedi. Gollerde hatası yoktu.
Sevgili Utku sakın üzülme... Genç kalecilerin böyle maçlar kaderidir.
Dün maçın oynandığı saha tarla gibiydi. Shakira konserinden beş kuruş alınmadığı gibi güzelim saha aylardır düzeltilemedi. Gerçekten yazik!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor