Sinan Vardar

Sinan Vardar

08 Mart 2016 | Salı

Quaresma resitali

Beşiktaş için Eskişehirspor çok önemli bir maçtı. Puan kaybı Beşiktaş'ı alt üst edebilirdi.
Siyah-Beyazlı takımın rakibi Eskişehirspor ligin dibindeydi ve İstanbul'a kazanmaya gelmişti. Konuk ekibin açık futbol anlayışı Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. Rakip alanda boş alanlar bulan Siyah-Beyazlı takım ilk 45 dakikada etkili bir futbol ortaya koydu. Tabii 30. dakikada Atiba ile gelen ilk golden önde stres ve telaş gözlerden kaçmıyordu.
Beşiktaş golü bulunca rahatladı ve gerçek bir şampiyon adayı gibi sahada boy göstermeye başladı.

Q7 gerçek bir yıldız
Beşiktaş'ın dünkü 3 puanında başrolü Ricardo Quaresma üstlenmişti. Quaresma ayağının dışıyla yaptığı asistler oyuna; renk, zevk ve skor getiriyor.
Portekizli futbolcu Beşiktaş'ta kendisini 3 sezon önce kadro dışı bırakan Samet Aybaba'nın takımına karşı sahada şov yaptı. Quaresma sakatlığı nedeniyle oyundan çıkarken tüm stadın onu alkışlaması müthişti.
Atiba klas kafa vuruşuyla hem golünü attı, hem de görevini yaptı. Gomez'in ikinci golde ön direğe koşup kafa vuruşuyla topu ağlara göndermesi ustalık kokuyordu.
Şenol Güneş ikinci devrede yaptığı değişikliklerle takımını dinlendirmek istedi. Ligde artık averaj hesapları olmadığı için Güneş; Kerim Frei, Tolgay'ı hazır hale getirmek için sahaya sürdü.

En büyük favori Beşiktaş

Şampiyonluk yarışı yeni başlıyor.
Beşiktaş'ın daha oynayacağı 11 maç var. Gerçek olan şu ki artık her maç bir final,bu derenin altında daha çok sular akacak.
Ama dünkü maçtan önce Beşiktaş'ın son haftalardaki performansından endişe duyuyordum. Dünkü maçta Beşiktaş'ın enerjisini beğendim. Bence dünkü galibiyetten sonra şampiyonluğun en büyük favorisi Beşiktaş'tır.
Dünkü 3 puan Beşiktaş'ın geri dönüşünü müjdeliyordu.
Eskişehir bu futbolla Süper Lig'de olmamayı benimsemiş.
Süper Lig'e renk getiren; şanlı tarihi, muhteşem taraftara sahip olan Es-Es'in bu durumda olması beni çok üzüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor