Sinan Vardar

Sinan Vardar

10 Aralık 2015 | Perşembe

Saldır Kara Kartal

Beşiktaş dört gün içinde çok önemli; Sporting Lizbon ve G.Saray maçlarına çıkacak. İki maç da çok önemli... Öncelikle şunu belirteyim; Zorluk derecesi yüksek olan G.Saray derbisinin özellikle final niteliğinde olmadığını düşünüyorum.
Ligde daha çok maçlar oynanacak ve Beşiktaş iki ezeli rakibine göre puan farkıyla lider konumda.
Kartal yenilse bile rakibinden hala önde olacak.
Beşiktaş için ilk önemli viraj Sporting Lizbon mücadelesi olmalı.
Beşiktaş için şimdi derbiyi düşünme zamanı değil. Beşiktaş için bugün günlerden Sporting Lizbon...
Portekiz ekibi karşısında siyah-beyazlı takıma bir puan yetiyor.
Ama ben Beşiktaş'ın Portekiz'de kazanmak için mücadelede edeceğini tahmin ediyorum. Sporting çok hızlı hücum yapan bir takım, keza Beşiktaş de öyle. Bu maçta Beşiktaş savunma anlamında büyük sınav verecek.

Defansa takviye şart

Sezon öncesi 4 ay önce de yazdım, bugün de belirtiyorum; Beşiktaş savunmaya mutlaka takviye yapmalı.
Ersan Gülüm çok eleştiriliyordu ama oynamadığı 3 haftadan bu yana mumla aranıyor. Maalesef Tosic, Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Bugünkü mücadelede Atiba ve Necip'e büyük iş düşecek. Ersan'ın sakatlığından bu yana gözlerim Atınç'ı arıyor.
Keşke Atınç gibi genç yetenekler Tosic'in yerine forma giyseler ve Beşiktaş'ın öz kaynağından gelen gençler daha çok forma bulabilseler...
G.Saray derbisine gelince... Beşiktaş kendi taraftarı önünde tabii ki galibiyeti arayacaktır. Kartal bu maçı kazandığı takdirde sarı-kırmızılı takımla puan farkı 9 olacak. Bu çok büyük avantaj ve büyük ihtimalle de G.Saray'ın şampiyonluk şansını azaltacak bir fark olacak. Aslında Sporting ve G.Saray maçları birbirine benzeyen maçlar...
Beşiktaş için en iyi savunma hücumdur. Şenol Güneş'in dediği gibi ""Beşiktaş büyük takımsan mazeretleri bir kenara bırakmalısın!".
O zaman için Beşiktaş için artık kazanma vakti. Haydi o zaman görelim Kara Kartal'ı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor