Sinan Vardar

Sinan Vardar

06 Aralık 2015 | Pazar

3 altın puan

Beşiktaş'ın önünde çok önemli üç maçı vardı. Siyah-beyazlı takım, Kayserispor maçını kayıpsız atlattı ve artık gözünü Sporting ve Galatasaray maçlarına çevirdi.
Bunun için tebrik etmemiz gerekiyor.
Çünkü dün önemli olan öncelikle kazanmaktı.
Beşiktaş bunu başardı. İlk devrede sahada kora kor bir mücadele vardı. Kayserispor Beşiktaş'ın baskısına izin vermedi ve hücumu düşündü.
İki takımda ilk 45 dakikada hızlı saldırıp hızlı savunma yapıyordu. Beşiktaş ilk golünü Gomez'in nefis klas golüyle öne geçti. Sezonun en iyi futbolunu ortaya koyan Kayserispor pes etmedi; golü buldu ve golden sonra da ataklarını sıklaştırdı.
İlk devrenin sonlarına doğru Jose Sosa biraz da kaleci Kayacan'ın hatasıyla bulduğu golle rahatladı. İlk devredeki Beşiktaş doğrusu beni çok tatmin etmedi. Savunma yine aksıyordu. Beşiktaş hücumu rakip sahasında yaymalı.
Beşiktaş ikinci devre maça ağırlığını koydu. Ancak bu sefer de inanılmaz goller kaçtı.

Cesur Yürek Şenol hoca

Maçın yıldızı Necip'ti. Genç futbolcu Kayserispor orta sahasıyla adeta savaştı.
Sosa da 1 gol 3 nefis gol pasıyla gözümüzün pasını sildi. Tolga da dün günündeydi.
Gökhan Töre, Kayserispor'un sert futboluyla karşı karşıya kaldı. Ancak gerçek şu ki; Töre, Olcay ve Gomez'in performansı son haftalarda düştü. Buna bir çare bulunmalı. Gomez yerini Cenk Tosun'a bırakırken Beşiktaşlı taraftarların hem Gomez hem de Cenk'e müthiş destek vermesi önemli bir ayrıntıydı.
Cesur Yürek Şenol Güneş 2-1'le savunma yapmayı düşünmeyip "En iyi savunma hücumdur" parolasıyla Mustafa Pektemek'i oyuna aldı.
Ve kazanan yine Beşiktaş oldu.
Dünkü mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım oldukça başarılı yönetim gösterdi.
Koca Kayseri'den maçı sadece 6 bin kişinin seyretmesi beni çok şaşırttı.
Maalesef artık maçlara kimseler ilgi göstermiyor.
Futbol adamları neden tribünlerin boş olduğunu iyi araştırmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor