15 Eylül 2018 | Cumartesi

Nuri Woo!

Sadece G.Saray değil Kasımpaşa da koskoca 45 dakikayı boşa geçirdi. İlk yarı Nuri Bilge Ceylan filmi gibiydi. İlk 45'teki kötü futboldan dolayı sadece Terim'i değil Kemal Özdeş'i de eleştirmek lazım.
Keza; lider çıktığı maçta oynattığı pısırık futbol Özdeş'e hiç yakışmadı.
Bu maç onun için bir sıçrama tahtası olabilirdi. Beni takip edenler bilir, Kemal Hoca en beğendiğim hocalarından birisidir. Hala da öyle...
İkinci yarı meğerse bizi bir John Woo filmi bekliyormuş. Maç "tıngır mıngır" giderken Aslan, ilk gol pozisyonunu 50'de Eren'in kafasına gelen topla buluyordu. 56'da Eren, golü atmadan birkaç dakika önce iki takım arasında arbede yaşandı.

***
Hakem tarafından iki sarı kartla geçiştirilen itiş kakış -bence- maçın kırılma anıydı. O gerginlik olmasaydı maç G.Saray'ın istediği şekilde gelişmeyebilirdi.
G.Saray'ın yedek kulübesine bakınca aklıma o fıkra geldi;
"Bu arabayı Gorbaçov sürüyorsa, kim bilir arka koltukta kim oturuyordur?" diye biten...
Yedekte; Onyekuru, Fernando, Mariano ve Feghouli olunca insan sahada muazzam bir kadro var zannedebiliyor.
Maçı izleyemeyenler, skora bakınca G.Saray'ın çok rahat bir galibiyet kazandığını düşünebilir.
İlk yarı Paşa, organize olamayan Cim-Bom'un "sıkıntılı" defansı üzerine gitse, 2. yarıda Muslera, Serdar'ın ters vuruşunu kurtaramasa, başka türlü biten maç da olabilirdi.
Bunlara Emre'ye sert faul yapan İlhan'ın kattığı gerilim de eklenince son şampiyon lideri farklı yendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor