06 Ağustos 2018 | Pazartesi

Alkışlar Akhisar’a

Galatasaray Süper Kupa finalinde görüldüki sezona hazır değil. Dünkü maçta en çok göz dolduran isim Feghouli idi. Eren de oyuna girdikten sonra yaptıklarıyla sadece Gomis'in alternatifi olmadığını gösterdi.

Taraftarın 31 Ağustos'a kadar sabretmesi şart. Takımın yapısal problemlerini çözecek transferlerin gerçekleşmesi an meselesi ama ay sonuna kadarki bu süreçte sadece gelecek isimler değil dün ilk 11'de oynayan bir kaç ismin gideceklerine de hazırlıklı olmalılar.
Galatasaray'ın kanatları bir şekilde Şampiyonlar Ligi ve Türkiye'deki lig ve kupayı kurtaracaktır. Defansın göbeği ve orta sahanın ortası için aynı şeyleri söylemek imkansız.

TARİHİ FIRSAT TEPİLDİ
VAR Sistemi, Türkiye'de ilk kez bu seviyede sahne aldı. Mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır bence tarihi bir fırsatı tepti. Dani ile Rodrugues'in pozisyonunda görüntüleri izledikten sonra kartın rengini kırmızıya çevirebilseydi sistem Türk futbol kamu oyuna çok daha kolay entegre olabilirdi.
Bu pozisyonda Cüneyt Çakır'a hak verenler de olabilir. Onların görüşüne katılmasam da bunu VAR Sistemi'ne yazamayız.
Dünya Kupası'nda Türk hakemliğinin ve Türk futbolunun gururu olan Cüneyt hocanın çok da yıpratılması taraftarı değilim.
Ucunda kupa olan bir büyük maçı geride bıraktık.
Penaltılara kalan maçta Galatasaray adına son atışı kullanan Gomis kaçırınca Akhisar kupayı aldı. Alkışlar Akhisar'a.
Üzerine düşeni yapan VAR Sistemi Türk futboluna hayırlı olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor