09 Şubat 2014 | Pazar

Parçalı...

Heyecanlı bir maç bizi bekliyordu; ligin en çok transfer yapan takımı ile, en çok pas yapan takımı karşılaşıyordu. Maçın hemen başında, Drogba'nın yokluğunda Burak ile ilgili soru işaretlerini Hajroviç'in muazzam pası sona erdirdi. G.Saray'ın Bursaspor karşısındaki performansı tesadüfi değildi belli ki. Dany transferine, Beşiktaşlılar kadar olmasa da, G.Saray taraftarı -inceden- "acaba, gitmesi gereken Chedjou muydu?" şüphesiyle inceden tepkiliydi. 2. gol ileride olumsuz sonuçlar doğurabilecek bu şüphenin semirmesini şimdilik öteledi.
Uzun lafın kısası, G.Saray adına işler o kadar iyi gitti ki; Umut bile gol attı. Şimdi; 90 dakika şampiyonluk şarkılarıyla takımını destekleyen tribün ve ekran başında o şarkılara içinden eşlik eden G.Saraylılar, Sivas'ta bugün oynanacak maçı bekliyor.

Şu forma meselesi
Forma mevzusuna değinmeden edemeyeceğim. Taraftar önümüzdeki sezonun çubuklu formalarını görünce haklı olarak isyan etmişti; klasik parçalı forma "Galatasaray" demekti.
Neyse ki; yönetim bu garabete verilen tepkiye kulak kabarttı ve sular dulurdu. Tartışmanın üzerine, dün sezonun en kritik maçlarından birisine çıktılar.
Füme mi desem, gri mi yoksa siyah mı, o formayla oynadılar. İyi de; neden? Siz hiç; seçkin liglerin, seçkin takımlarında böyle saçma bir tercih gördünüz mü?
Gerçekten akıl sır ermeyecek bir durum. Kulüp profesyonellerinin ve yönetimin bu sevimsiz konuya dikkatini çekiyorum. Tartışmaya açık bir durum yok; Galatasaray sonsuza kadar, sahasında "parçalı forma" ile oynamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor