07 Ekim 2013 | Pazartesi

Mancini'ye SMS

Tam da Bruma'lık maçtı, niye kenarda ki?" diye sorarak başladık Akhisar-Galatasaray maçına. "Ne! Umut da mı yedek?" şaşkınlığıyla devam ettik izlemeye. Keza; gün boyunca Umut herkesin muhtemel 11'indeydi. Şık ve Avrupalı teknik adam, telefonu, Florya'nın ve maç soyunma odalarının kapıları her daim açık olduğundan "Burak'ın kulüp için önemini ve Umut'un yedek kalabilirliğini" kısa sürede kavradı sanırım. "Drogba bir şekilde atar" özgüveni Mancini'yi daha ikinci maçında ilginç bir 11'e itmiş de olabilir.
Galatasaray adına ilk yarıda kaydadeğer bir şey yoktu. Drogba, ekürisi Burak ile birlikte, savunmacı orta saha ve Emre Çolak kadar bile oynayamayan Sneijder yüzünden yalnızdı.
Burak taktik gereği miydi, bilemiyorum ama fazlasıyla sol çizgiye yakın oynuyordu.

Girdiğinde maç bitmişti
Akhisar öne geçtikten sonra Galatasaraylılar ikinci yarıya dair "Umut"lanmak için Bruma hamlesini beklemeye koyuldu.
Nitekim; Mancini maça Brumasız başlamanın hata olduğunu, herkesten 45 dakika geç olsa da idrak etmişti. Niasse kendisinin ve takımının ikinci golünü attığında, kendimi ''fark daha da açılabilir'' diye düşünürken buldum. Ama Mancini "Drogba bir şekilde atar" özgüveninde haklı çıkıyordu ve fark bire iniyordu.
Umut oyuna girdiğindeyse normal sürenin bitimine sadece 10 dakika kalmıştı. Ki -bencemaç çoktan bitmişti. Maç öncesi ve sonrası Mancini'ye, kimlerden, hangi SMS'ler geldi acaba?
Telefon numarasını edindiğimde kendisine şu SMS'i atacağım; Galatasaray, Sneijder ve Burak'ı oynatmaya mecbur mu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor