Ozan Zeybek

Ozan Zeybek

03 Kasım 2021 | Çarşamba

Küstüm, oynamıyorum

Savunmayı iyi yapıyor" diye yorumlanıyordu, son üç lig maçında toplam 7 gol yedi.
"Hücumda çabuk çoğalıyor" diye anlatılıyordu, sıralamada yeri belli… Kimse kusura bakmasın ama bu Fenerbahçe ne savunma yapabiliyor ne de hücum!
Kalite artacak, yeni transferler katkı sağlayacak diye bekliyorduk fakat geçen sezondaki kadroyu bile arar olduk. Ozan Tufan, Caner Erkin'i gönderdiler; hadi onu da geçtik, yerine alınanlara bi bak. Devre arası Max Meyer için kulüp arıyorlarmış.
Crespo için de bakın. Hatta Berisha'ya da… "Sistem, sistem" diye tutturdu.
Sistem seni devre dışı bıraktı bay Vitor. Sistem arıza yaptı. Sistem çöktü. Oyuncuların kalitesini, değerini düşürdün. Kalkıp bir kişi söyleyebilir mi, "Vitor Hoca şu oyuncuya çok katkı yaptı. Değeri arttı" diyebilir mi?
Takım "küsler kulübü"ne döndü.
Henüz daha masörü, malzemeciyi bilmiyorum. Kim bilir onlar ne diyorlar… Elindeki en büyük marka çıkıp; "Ya ben ya o" diye rest çekiyor. İlk on birde olmayacağını öğrenince; sakat olduğunu söylüyor ve seninle Konya'ya gelmiyor.
Pelkas tüm gün menajeriyle plan peşinde.
Anlayacağın, gidici.
Daha iki-üç kişiden de alıntılar yaparım ama tansiyonu daha fazla artırmayalım.
Konu oyuna geldiğinde; "Stoperlerim iyi, kalecim iyi" diyen takım orta sıralara mahkum olur. Hep söylüyoruz.
Santrforun kadar konuşursun.
Santrforun kadar puan alırsın. Çalışçabala lakin skor yok, gol yok, sonuç yok. Aynı nakarat, aynı senaryodan sıkıldık artık. Maç izlemek zevk iken şimdi bize külfet oldu.
Sevginin, saygının bittiği yerde başarı gelmez. Oyuncunun bay Vitor'a inancı yok. Her şey ortada.
İnat etmenin veya bir hafta daha beklemenin getirisi değil götürüsü olur. Bu Fenerbahçe'yi analiz etmek için uzman olmaya da gerek yok.
Fenerbahçe bu hocayla şampiyon olamaz. Kalecin sakatlandı, geçmiş olsun. Seni rakip kaleye taşıyan tek adamın Valencia da sakatlandı, bir geçmiş olsun da ona. İş işten geçti, geçmiş olsunun en büyüğü asıl şimdi sana.
Kurtlukta düşeni yemek kanundur Vitor Hoca. Sen az önce düştün… Bay Vitor; siz tarzınızda ve sisteminizde direttiniz ve kaybettiniz.
Umarım, yönetim de bay Vitor da diretmez...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor