29 Temmuz 2010 | Perşembe

Bravo Volkanspor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçında deplasmanda Young Boys karşısında sarı-lacivert formalı tek futbolcusu kaleci Volkan'ın başarılı oyunuyla hezimetten kurtuldu. Sarı-lacivertliler, bu futbola göre çok iyi sayılacak 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. İsviçre takımının tribünlerini sarı-lacivertli taraftarlar doldurmuştu ama sahada Aykut Kocaman'ın son takımı Ankaraspor formasıyla oynayan sporcular vardı. Kim bu akılsızlığı yapmışsa sarı-lacivertli taraftar olarak ona bir "Yuh" çekip maça gelelim.
Güya Fenerbahçe(!) 2 bücürü Emre ve Stoch'un golleriyle 2-1 öne geçmesine rağmen önce Kazım'ın büyük hatasıyla kırmızı kart görüp takımı 10 kışı bırakması, son dakikalar da da Selçuk'un dikkatsizce davranıp yaptırdığı penaltıyla galibiyeti koruyamadı.
Ama 47 dakika 10 kişi oynayan, Gökhan Gönül ve Lugano gibi çok önemli iki asından mahrum olan mavi-beyazlılar (!) deplasmanda attıkları iki golle yine de tur için büyük avantaj yakaladılar.

SUNİ ÇİM FAKTÖRÜ
Orta sahası büyük gedikler veren ve bu nedenle özellikle sol kanadından gelen atakları durdurmakta zorlanan Fenerbahçeli futbolcular, yesinler içsinler kaleci Volkan'a dua etsinler.
Hatasının bulunmadığı iki pozisyonda iki gol yemesine rağmen en az 6 gollük vuruşu, iki direkle birlikte kurtaran milli kaleci, tur için yakalanan avantajda büyük rol oynadı.
Suni çim, Fenerbahçeli futbolcuların beklenen futbolu oynamasını engellerken bu beraberlikte bir hafta önce oynanan Dostluk Kupası maçında Galatasaray'a karşı da 10 kişi oynamanın yararı oldu.
Norveçli hakem üçlüsü, ev sahibi takım lehine rahat düdükler çalarken, Fenerbahçeli futbolculara bol keseden kartlar çıkarıp, taraflı bir yönetim gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor