03 Mayıs 2012 | Perşembe

Özrü yok

Maşallah dediğimiz fazla yaşamıyor! Daha 4 gün önce Galatasaray'ın hırsından ve oynadığı futboldan övgüyle söz ediyorduk. Fenerbahçe'ye yenildikleri maçta bile sahanın hakimiydi Terim'in öğrencileri.
Ayrıca geçtiğimiz hafta sonunda Trabzon deplasmanında gövde gösterisi yapıp 4-2 kazanmışlardı.
Ama dün akşam Galatasaray'ın oyunun içine girmekte zorlandığını gördük. Tabi ki hafta sonunda varlık gösteremeyen Trabzonspor'un bu kez alanı iyi daralttığını ve Selçuk'un rahat oynamasını engellediğini belirtelim.
Ancak Galatasaray'daki durgunluk muydu yoksa yorgunluk muydu bilinmez maça etki etti.
İnsanın aklına şöyle şeyler gelmiyor değil. Acaba Ünal Aysal'ın, "Fenerbahçe şampiyon olsa bile Şampiyonlar Ligi'ne biz gideceğiz" sözleri mi sıkıntıya neden oldu?

Zor olanı yapmak
Necati nasıl hafta sonunun yıldızıysa dün gecenin de durgun adamıydı. Selçuk kontrol edilince maçın son 20 dakikasına kadar Galatasaray alışık olduğu oyun hakimiyetine sahip olamadı.
Hatta Trabzon-spor özellikle Alanzinho'nun etkili olduğu maçta önemli kontrataklar yakaladı.
Glowacki'nin katılımıyla bordo-mavililerin savunma aklı da üst düzeye çıktı.
Galatasaray, Süper Final'de evinde 5 puan kaybetti. Hadi Fenerbahçe maçında şanssızdı denilebilir. Ama bu maçın hiçbir özrü yok onlar adına.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor