27 Nisan 2012 | Cuma

Tek maç kaldı

Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarının hepimize verdiği dersler var. Futbolda peşin favori yoktur. Aslında Karabüksporlu futbolcuların bu maçlardan ilham alabileceğini düşünmüştük.
Belki de aldıkları bu ilham, Fenerbahçe'deki eksikler nedeniyle rehavete dönüşmüştü. Açıkçası tam anlamıyla organize olamayan Fenerbahçe, karşısında tam anlamıyla oyuna odaklanamayan bir Karabük buldu. Bunun sonucunda belki de Aykut Kocaman'ın bile beklemediği bir rahatlıkla final kapısı açıldı.
Yedek ağırlıklı bir takımın yaşayabileceği en büyük sıkıntı bu futbolcuların birlikte bir ürün ortaya koyamamasıdır.
Arada takıma koyabileceğiniz 5-6 as oyuncuyla yedeklerden de verim almanız kolaylaşır.
Ama sakatların fazlalığı bu imkanı bırakmamıştı Aykut Kocaman'a.

Semih kazanıldı
Biraz Stoch ve biraz da Cristian'la orta sahada var olan Fenerbahçe, ligin ikinci yarısındaki Karabük'ü karşısında bulamadı.
Hele hele Birol çıktıktan sonra F.Bahçe, maçın kontrolünü bırakmamak üzere ele geçirdi.
İkinci yarının başında Mehmet Yıldız'ın Mert tarafından çıkarılan pozisyonu Karabük için ilk ve son umut oldu.
Galatasaray galibiyetiyle şampiyonluk düşü görmeye başlayan Fenerbahçeliler 29 yıllık kupa hasretini dindirebilmek için de şans yakaladı.
Bu şansları değerlendirebilme yolunda Sow'un yokluğunda eldeki en önemli gol silahı Semih. Dün harika bir frikikle öz güvenini kazanma yolunda bir büyük adım daha attı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor