Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

04 Ekim 2023 | Çarşamba

Zafer gösterisi

Old Trafford'daki Düşler Tiyatrosu'nda G.Saraylı oyuncuların futbol galasını izledik. Okan Buruk ve öğrencileri Manchester United önünde büyük bir zafere imza atarak Türkiye'yi sevince boğdu. Muslera'dan İcardi'ye kadar tüm oyuncular, korkmadan coşkuyla ve kazanmak için mücadele verdi. G.Saray iki kez geriye düştü İcardi ile bir penaltı kaçırdı ama oynadığı cesur futbolun karşılığını galibiyetle aldı. Gecenin yıldızı Sacha Boey'di. Uzatmalar dahil 100 dakika hiç yorulmadı sağ kanattan G.Saray'ın 'ciğerleri' olarak görev yaptı. Abdülkerim birçok pozisyonda Manchester ataklarını tek başına önledi, Muslera büyük kaleci olduğunu bir kez daha gösterdi. Ama basın toplantısında İngilizlerin alaycı ve sinirlendirici sorularına Zaha, sahada cevap verdi. G.Saray'ın ilk golüne imza attı.

Kerem Aktürkoğlu yine çalışkanlığı ile öne çıktı. Zaman zaman pas hataları yapsa da asla oyundan düşmedi, mücadelesini sürdürdü. %100 kaçırdığı bir golün ardından Barış Alper Yılmaz'ın pasında topu mükemmel kontrolü ve vuruşu ile G.Saray'ın ikinci golünü attı. Okan Buruk'un değişiklikleri çok doğruydu. Özellikle Avrupa tecrübesi yüksek Mertens'in oyuna girmesi G.Saray'ı toparladı. Kazandırdığı penaltıyı İcardi kaçırsa dahi Sanchez'in kafa pası ile buluştuğu topu mükemmel bir aşırtma vuruşla galibiyeti getirdi. İngiltere'de G.Saraylı taraftarların 'Aşkın olayım' şarkısını söylemelerini sağladı. Torreira çıkana kadar rakiplerden etkili toplar çaldı, Kaan Ayhan da iyi oyunla göz doldurdu. Eğer Okan hoca Ndombele'yi tam hazır hale getirip takıma monte ettiğinde G.Saray'ın çok güçlü bir orta sahası olacak. Düşler Tiyatrosu'ndaki zafer gösterisinde emeği geçenleri alkışlıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor