Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

08 Ocak 2012 | Pazar

Satranç ustası

Sabri ve Melo'nun yaptığı hatalar sonucu Samsun 'piyango' gibi iki gol buldu. İyi liderler takımlarının kazanması için bir yol bulurlarmış. Soyunma odasına dişlerini sıkarak giden Fatih hoca ikinci yarıya bir satranç ustası gibi başladı. Önce dökülen Sabri'yi çıkardı, Riera'yı sola aldı, Emre'yi sağa çekti, Melo'yu savunmanın göbeğine monte edip dökülen Engin'e "Herhalde sağda oynayamadın sana gerçek yerinde görev vereyim" diyerek orta alanda bir şans daha verdi. Galatasaray sahanın en iyisi Semih'le golü buldu ama Engin dökülmeyi sürdürürken kenardan maçı oyuncularla oynayan Fatih hoca anında onu çıkarıp Servet'i savunmaya alıp, Melo'yu da yeniden Selçuk'un yanına itti.

Doğru hamlelerle
Galatasaray oyunun hakimiydi. Riera solda etkili olmasıyla Galatasaray Selçuk'un fırsatçığıyla skoru dengeledi. Galatasaray hücum ediyor ama Melo sırıtıyor ve pas vermesi gereken yerde gereksiz şut atıp Samsun'un hücuma kalkmasına neden olunca Fatih hoca hemen Sercan'ı oyuna alıp Melo'yu çıkardı. Bu hamleler Galatasaray'ın Samsun'da muhteşem bir geri dönüş yapmasını sonucunda da farklı kazanmasını sağladı. Sercan da Galatasaray'da ilk golünü klas bir vuruşla yaptı. Fatih hocanın Galatasaray'da üst üste maç kazanma rekorunu kırmasına bir maç kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor