08 Nisan 2010 | Perşembe

Asılacağını biliyor

* Beşiktaş maçı öncesi Emre'ye 4. sarı kartı çıkaracak hakem asılacağını biliyor. Çünkü Yıldırım kıyametleri koparacak
* Hakemler sayesinde ikişer puanı kaptılar. Bursa'nın, federasyonda temsilcisi, F.Bahçe'nin başkanı ve medyası var

_Sivas maçının son dakikalarında Barış'ın tekmesiyle başlayan bir kargaşa yaşandı. Ardından da ne kadar eleştirsek de dünyanın yakından tanıdığı Rijkaard tartaklandı.
Bu pozisyonların sorumlusu hakemler. Barış'ın attığı tekmeye şaşıran oldu mu, bilmiyorum. Ben şaşırmadım. Çünkü sene başından beri Barış böyle. Ama sene başından beri kimse Barış'a kart göstermiyor. Aynı şey Fenerbahçe'de Emre. Niye Emre, Avrupa maçlarında mum da Türkiye maçlarında Ali kıran baş kesen! İşte gene son maçta, iki tane sarı kartlık pozisyonda, Emre'ye kart çıkaramadı hakemler. Çünkü Beşiktaş maçı var. Cezalı olacak. Beşiktaş maçı öncesi Emre'ye 4. sarı kartı çıkaracak hakem asılacağını biliyor. Çünkü Aziz Yıldırım kıyametleri koparacak, Mahmut Özgener yelkenleri indirecek, Oğuz Sarvan yelkenleri indirecek, kabak hakemlerin başına patlayacak. 'Banane, çıkarmam!..' Sene başından beri böyle gidiyor Emre. Kabahat Emre'nin diyebilir misin!.. Senin hakemlerinde yürek yoksa, yürekli hakemlerini Federasyon ve de Merkez Hakem Komitesi koruyamıyorsa, Aziz Yıldırım'ın isteğine göre hareket ederler.

AMBULANSLAR GELDİ
Bir basın toplantısı yaptı Aziz Yıldırım. Barkovizyonda 10 pozisyon gösterdi, o gün bugün Fener maçlarında hakemler mum. İki haftadır hakemlerin göz yumduğu pozisyonlarla maç kazanıyor Fenerbahçe. Bursa da bu hafta hakem ile kazandı maçı. Peki şampiyonluk için yarışan Beşiktaş'ın günahı ne! Onun hakemi olmadığı için o berabere kaldı. İki puan kaybetti. Berabere bitecek maçlarda Bursa ve Fenerbahçe ikişer puanı aldılar. Şampiyonu kim belli edecek Türkiye'de! Futbol mu hakemler mi? Çünkü Bursa'nın Federasyon'da temsilcisi var. Fenerbahçe'nin başkanı var ve arkasında medyası var. Evvel ki hafta 90. dakikada sarhoş olarak stadyuma gelerek olay çıkardığı, güvenlik kameralarından bilinen bir adam, günlerce manşetlerden inmedi. Fenerbahçe maçı öncesinde, Ali Sami Yeni kapattırmak için çırpındı, tarafsız Türk medyası. Bu hafta Fener'in sahasında neler oldu? Ambulanslar geldi, kıyametler koptu. Bir tane manşet, bir tane fotoğraf var mı gazetelerde!.. Niye Fenerbahçe olunca yazılmıyor? Tribün olayı Fenerbahçe'nin ki!.. Galatasaray'ınki bireysel ve 90. dakikada içeriye giren bir sarhoş. İki olayın farkına bak, medyanın da iki olaydaki yaklaşımına bak!.. Senin medyan böyle, bu medyayı gayet iyi kullanan bir Fenerbahçe Başkanı varken, hakemler mi tarafsız olacak!.. Arkasında sağlam bir Federasyon olursa, sağlam bir Merkez Hakem Kurulu olursa, hakem sağlar olur. Ama bunun acısını biz Emreler, Barışlar yetiştirerek çekiyoruz.

HİÇ SÜRPRİZ OLMADI
_Beşiktaş şampiyonluk için umutlanmıştı ancak Ankaragücü karşısında alınan beraberlik bir miktar moralleri bozdu.
Beşiktaş'ın kadrosu yanlış, kötü, bir de üstelik tonla sakatı var. Eksik. Onun için hiç sürpriz değil, bu puan kaybı. Beşiktaş'ın halen şampiyonluk için mücadele ediyor olması büyük bir sürpriz.

_Ankaragücü-Bursa dayanışması için ne düşünüyorsunuz? Hatta, Denizli "Eden bulur" diyerek tepkisini dile getirdi.
Bursa'nın ne alakası var. Ankaragücü kendi tehlikesini atlatmış değil. Kendi puanlarının derdinde!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor