30 Ekim 2010 | Cumartesi

Müthiş bir maçtı

Fenerbahçe "Taktik" denilen olguyu bu sezon ilk kez çok önemseyerek sahaya çıktı dün akşam. Bursaspor'un kendi sahasında mutlak galibiyet için maça çıkacağını hesaba katmıştı Aykut Kocaman. Dolayısıyla önce orta sahayı, giderek de oyunu kontrol etmeyi düşünerek ilk 11'ini belirlemişti Doğrusu bu ya, ilk yarının yarım saatlik bölümünde tam da düşlediği ve istedikleri gerçekleşti Kocaman'ın.
Topa sahip olmakta, pozisyon bulmakta ve sahayı kullanmakta hiç kimsenin beklemediği oranda başarı sağladığı gibi, golü de buldu sarı- lacivertliler. Geçeği söylemek gerekirse Fenerbahçe'nin maçın ilk yarısında sergilediği bu parlak performansta başrolde Emre vardı.
Doğrusu Alex, Caner ve Bilica da ondan aşağı kalmadılar.
Zaman zaman çok yararlı işler yaptığı halde biraz bencil davranmasa Stoch, belki de ilk yarıda maçı koparacaktı üstat ve arkadaşları.

Emre'nin isyan bayrağı
İnanılır gibi değil. İlk yarıda çok yönlü olarak o kadar güzel şeyler yapan takım gitmiş, bu kez kabuğuna çekilmiş, köşesinde rakibin insafına sığınmış boksörleri andıran bir takım olmuştu ikinci yarıda adeta Fenerbahçe.
Golü yedi, gol pozisyonları verdi.
Ve bu durum 60. dakikaya kadar sürdü.
Her zamanki gibi isyan bayrağını Emre çekti ve arkadaşlarının üzerindeki ölü toprağını temizleyerek, dengenin sağlanmasına yol açtı.
Akabinde sık sık İvankov'un kalesine de gitmeye başladı. Ama bu kez de zorlu mücadeleler sonucunda yaratılan pozisyonlarda Mehmet Topuz ile Stoch'un bencilliği ve Semih'in tutukluğu depreşti.
Dolayısıyla son dakikalarda Volkan da kalesinde devleşince iki takım da birer puanla yetinmek zorunda kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor