Fatih Kuşçu

Fatih Kuşçu

02 Haziran 2013 | Pazar

Ünal Aysal'ın hedefi nedir?

Tarihiyle gurur duyar üç büyüklerimiz, sürekli vurgularlar. Ancak şanlı şöhretli tarihlerin kırılgan süreçleri de vardır, sorunlarla geçen.
Ancak yönetimler, bu süreçlerden ders almış gibi görünmüyor bize. Balık hafızalı olmak işine geliyor kimilerinin. Son yılların birikimi, yine hırslara, bir takım bilinmez hesaplara yenik düşecek gibi.
G.Saray, hem sportif hem maddi açıdan tarihinin en sıkıntılı sürecini yaşarken seçti Ünal Aysal'ı. Onu camiaya kaynaştıran, Refik Arkan yeni listesinde yok. Yıllardır kulübe emek veren, üstelik de "Başkan ol, desteklerim" dediği Ali Dürüst yok. Adnan Polat'a bayrak açıp, umduğu desteği bulamayan Mehmet Helvacı listeye giriyordu, Sedat Doğan'ın başını çektiği "etik değer" vurgulayanlar engelledi, Helvacı yok. Voleybolu, müthiş bir sponsor hamlesiyle 2 vites yukarı taşıyan Mehmet Cibara, belirsiz hesaplara kurban gitmedi, listede.
Ha, bir de Candan Erçetin var, yönetime sanatsal katkı.

Kulübün sahibi....
Ünal Aysal neyin peşinde?
Bu soruya açık, net yanıt bulmak camia için zorunlu.
Galatasaray, Fenerbahçe gibi ülke sporunun dinamiğidir, resmidir.
2020 Olimpiyat adaylığı için çalışırken, en önemli sporcu kaynağı olunacağını birileri artık idrak etmelidir.
2 yıldır Fatih Terim'in olağanüstü başarısıyla gelen şampiyonluklar, yükselen Şampiyonlar Ligi çıtası tek güvence olabilir mi? Camianın "akil" isimlerinden Hayri Kozak, seçim ve liste oluşumunu "tek başına G.Saray'a hakim olma operasyonu" olarak nitelendiriyor.
Kendisini kulübün sahibi olarak gören üyeler gibi, kongrede söz hakkı olmayan taraftar da camianın parçasıdır. Ünal Aysal, başarılıdır, "yorgun" deyip vazgeçtiği takım arkadaşları kadar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor