Fatih Doğan

Fatih Doğan

11 Mayıs 2015 | Pazartesi

Futbolun adaleti yok

Son haftalarda ortaya koyduğu üst düzey futbolla takımın lokomotif oyuncusu olan Sosa, frikikten maçın daha başında attığı golle gerilimi azaltıp Beşiktaş'a rahat bir galibiyetin kapısını açma fırsatı verdi.
Ama bu fırsat golünü siyah-beyazlı oyuncular yanlış değerlendirip 2-0'ı aramak yerine gereğinden fazla rahatlığa içine girdi.
30'da Demba Ba'nın verilmeyen penaltısı ve Sosa'nın karşı karşıya kaçırdığı pozisyonuyla yetindi. Penaltı verilse G.Antep belki çözülebilirdi. Ancak Chibuike'nin beraberlik golü ve devre arası soyunma odası uyarıları Beşiktaşlıları kendine getirdi.
İkinci yarı maçın görüntüsü değişti.
Müthiş tempolu ve heyecanlı bir maç oldu. Bilic'in değişiklikleri yerindeydi.

Bir puan bile gidebilirdi
Takım kazanmak adına her şeyini ortaya koydu. 2 pozisyonda 1 gol atıp 3 puan alınan ligimizde Beşiktaş son 50 dakikaya 10'un üzerinde net gol pozisyonu sığdırdı ama gol bulamadı.
Gökhan Töre'nin üst direkte patlayan şutu dahil Beşiktaş yakaladığı pozisyonlarda beceriksizliğin ötesinde şansızdı.
Demba Ba son pozisyon almada yetersiz kalmasa ve Sosa son vuruşlarda biraz şanslı-becerikli olsa Beşiktaş 5 farklı galibiyetle sahadan ayrılabilirdi.
Ancak futbol bu. Hata affetmiyor.
Hatta G.Antep'te tekniği ve kondisyonuyla dün maçın yıldızı olan 6 numaralı Erdem son saniye vuruşunu direk yerine filelere gönderse Beşiktaş değil 3 puan 1 puanı bile bulamayabilirdi.
Beşiktaş'ın oynadığı güzel oyun ve aldığı kötü sonuç "İyi futbol beklemeyin önemli olan sonuç" diyenleri maalesef haklı çıkardı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor