24 Ağustos 2018 | Cuma

Partizano!

Sırplar faşizan bir tutumla başladı maca. Oysa ki "respect", diyoruz. Diyorlar daha doğrusu! Hani saygı? UEFA bunu muhakkak değerlendirmeye almalı.
Servet Yardımcı gibi bir değerimiz var. Mutlaka bunu rapor edecektir.
Ettirecektir. Beşiktaşlı futbolcularımız, teknik heyetimiz ellerine gecse, boğacaklardı. Birinci Kosova Muharebesi sonrası savaş meydanını gezerken şehit edilen Sultan Murad'ın olduruluşunu anlatan "Her Turk bilir, Sırp oğlu Obilic'in Sultan Murat'ı nasıl hancerlediğini..." tezahuratı ile başladı mac!!!
Yaraları cok derin belli ki! Vida'ya yaptıkları olacak iş değil. Şimdi bir oyuncu siyahi diye ıslıklanınca ırkcılık, Hırvat diye ıslıklanınca değil mi?
UEFA bunlara ceza vermeli.
Neyse maca donelim; Şenol Guneş, yonetime 10 numaram yok mesajı veren 11 ile maca başladı. Kacıncı kez yazıyorum; Guneş HAKLI.
Pancu bile kenardan gelecek ortalarda kalecinin on direkte beklemeyeceğini bilir. Ama Tolga'nın motivasyonu o kadar kaybolmuş ki kaleciliğin bariz kurallarını atlıyor.
Tolgay'a ozgurluk alanı verilirse ne kadar başarılı olacağını gosterdi.
3 gun once Erzurum macında 83. dakikada oyundan alınan Tolgay, "gercek profesyonel" olduğunu ve kusmeden sadece işine odaklandığını gosterdi. Mustafa Pektemek'i bilmem de Talisca'nın yerine "zaman zaman" oynayabilecek adam Tolgay'dır.
Bunu taaaa Liverpool macında gostermedi mi?
Beşiktaş her şeyi Quaresma'dan bekliyor. O arkadaşlarının ağzına top atarsa, Beşiktaş gol atıyor.
Bu takım ne oynar, ne inşa eder oyunda tahmin yurutemiyorsun.
Kopuk kopuk oynuyor Beşiktaş.
Orta, kafa oynuyor diyebiliyorduk Talisca gidince o da olmuyor. Box'ta Larin var, stoperlerin arasında kalıyor.
Başka destek yok. Vida yenilen golde cevre kontrolu yapmadı, hatalıydı!
Başkan Fikret Orman hep hayalinin Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu soyluyor. Eğer buyuk başkan bunu gercekten istiyorsa, bu takıma takviye yapmak zorunda. Ki kesinlikle yapacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor