17 Ağustos 2018 | Cuma

15 DAKİKA!

Tansfer yapılamayacaksa yeni çözümler üretmek gerekecek. Şu anki şartlara göre çözümleri içeride bulmak gerek. Nedir bu çözümler? Gökhan Töre, Negredo gibi oyunculardan faydalanmak gerekecek. Daha doğrusu zorunda Şenol Hoca. Gökhan Töre'nin yağ oranı yüzde 5.2. Sakatlanmadan önceki döneminden daha iyi. Ümraniye'den gelen haberlere göre herkesten daha da hırslı. İlk 11'i zaten hak ediyor da neden maç kadrosuna alınmadı hala anlamış değilim?
Ayrıca sadece bir kişi olarak değil eski pas oyununa dönüşte de etkili olur. Orta yerine, içeriye hareketlenmelerde de pas yüzdesini arttırır.

***
İpten alan Negredo, ya satılsın ya da Guti bir şekilde icabına bakıp daha fazla motive etsin. Eldeki mevcut golcülerden daha iyi.
Şenol Güneş sezon başından beri açıklamalarıyla yerin dibine soktuğu Negredo'yu umut olsun diye oyuna soktu!
Son yazılarımda hep belirtiyorum;
10 numara kesinlikle alınmalı.
Orta sahada Medel'in yanında ister Oğuzhan, ister Tolgay oynasın ama 10 numarada muhakkak Talisca tadında bir oyuncu olmalı. Oğuzhan defalarca söyledi "Benim yerim 10 numara değil, bu bölgenin adamı değilim" diye. Oğuzhan'a lafım yok.
Kendi açık açık söylüyor. Roco'nun yediği çalımları halı sahada yemeyen "halı saha topçuları" var. Pepe'den öğreneceği çok şey var! Pepe ile oynamanın heyecanını yaşıyor. Larin henüz acemi birliğinde.
***

Beşiktaş'ta bir şeyler oluyor! Anlayamadığım, adını koyamadığım.
Bir yerde fren patlayacak gibi geliyor bana.
Beşiktaş dün gece çok değil, 15 dakika Beşiktaş gibi oynasa işi bitirirdi.
İlk maçta onca pozisyonu harcayıp atamazsan daha çok sıkıntılar yaşarsın böyle bu sezon. Son dakika golü sadece makyaj!
Bir ara kenara baktım ısınan futbolcular elleri bellerinde maçı izliyorlar, tedirginler. Geçen sezonlarda böyle değildi. İçerde oynayan arkadaşlarından emin bir şekilde "Oyuna girersem onlara nasıl yardımcı olabilirim?" düşüncesindeydiler. Dün ise "Şenol Hoca beni maça alırsa oyunu nasıl kurtarırım?" endişesine kapılmış gibiydiler!
Beşiktaş taraftarı her zaman, hep takımını destekledi. Takım da en başından en alttaki kişiye kadar kendisine çeki düzen vermeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor