22 Ekim 2018 | Pazartesi

Şenol dersine çalışmamış

önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan başlayalım.
VAR böyle olur mu?
VAR'da ne var? Yusuf Namoğlu abim, sonra çark et dön baba dön.
Ben böyle demedim. Ağladı da ağladı.
Sonunda ne oldu? Ağlama neticesini gösterdi. Fırat Aydınus hadi pozisyonu görmedi diyelim, öyle verdi diyelim. VAR'a gidip bakıyorsun.
Pozisyon net faul. Ama Fikret Orman hafta arası düdüğü çaldı.
VAR'ı da kenara attı, hakemleri de Yusuf Namoğlu'nu da...
Bu nedir biliyor musunuz? Gücünüz bitmiştir artık aciz bir durumdasınızdır.
Denize düşen yılana sarılır.
Fikret Orman bilmiyor mu şimdiye kadar VAR'ın ne yaptığını? O önündeki maçlar için bunu yaptı, başarılı oldu. Ama Orman bu kadar çalışırken Şenol dersini iyi çalışamamış.
Şenol'un elinde Vagner Love diye bir oyuncu var. Türkiye'de oynadığı sürece 10 penaltı kazanmış. Hepsini Vagner atmış, hepsini gol yapmış.
Sen dün Oğuzhan'a attırıyorsun.
Başkan bu kadar karaciğer, dalak, pankreas çalışırken Şenol Güneş yatmış. Bakın arkadaşlar.
Bırakın hikayeyi. Şampiyon olamayınca suç hakemlerde, şampiyon olurken keramet sizde. Takım kötü oynarken bakıyorsunuz ki iyi gitmiyosunuz, yolla hakemlere gitsin.
Bir de hakeme yolladığında sahada mücadele etmediğin futbolcunu kurtarıyorsun. Aslında takıma iyilik yapmıyorsunuz.
Beşiktaş'ın durumu böyle, Göztepe'nin nasıl? Maliyetlerinin kaç olduğunu bilmiyorum ama bir takım kurmuşlar. Bundan önce oynadıkları 4 maçı kazanmışlar, 4'ünü kaybetmişler. Bu şudur. Ben çıkar oynarım. Defans mefans benim işim değil. Yenersem yenerim, yenilirsem yenilirim.
Beşiktaşlılar maçtan önce 'bize defans yapanları açamıyoruz' diyor. Bırakın hikayeyi arkadaş gazoz kapağı mı açıyorsunuz. Sana dün oynayan Göztepe kabak çiçeği dolması gibi açık oynadı. Topu kapınca hücum ettiler, kaptırınca defans yaptılar. Göztepe dün adam gibi top oynadı, adam gibi mücadele etti. Göztepe seyircisini artı tebrik ediyorum. 90 dakika boyunca takımlarını böyle tevşik ettiler.
Son olarak hakem Fırat Aydınus'a gelelim... Cin olmadan şeytan olanlardan. Artık sonuna geldi öyle uyanık çalıyor, öyle uyanık çalmıyor ki kendisi. Bu işi çok iyi biliyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor