05 Ekim 2019 | Cumartesi

Kör hakemler!

Şunu herkes bilsin; günübirlik skorlar aldatır ama oyun aldatmaz. Fenerbahçe birçok eksiğine, 4-5 yama oyuncuya karşın maçın tek hakimiydi. Bunları emin olun skordan bağımsız yazıyorum. Ayrıca anlaşıldı ki Fenerbahçe bu sezon hakemlerle de uğraşmak zorunda kalacak. Söz konusu Fenerbahçe lehine olacak bir pozisyonsa hakemlerin gözleri görmez, kulakları duymaz oluyor!
Yaşar Kemal Uğurlu sarı- lacivertlilerin yüzde yüz penaltısını vermedi.
Ya VAR hakemi Fırat Aydınus'a ne demeli? Hakemler hataları yüzünden boşa çıktıkça kin güdüyorlar sanırım.
Yaşananların başka bir açıklamasını bulamıyorum.
Oyunun başından sonuna rakip sahada oynayan Fenerbahçe'nin gol atmak için tek bir planı vardı.
Kanat ortalarının kalitesi öylesine kötüydü ki, bu planla tabelanın değişmeyeceği aşikardı. Kalenin önüne adeta otobüs çeken Bülent Korkmaz'ın ekibi, rakibinin merkezden gelmesini engelledi. Bu kadar önde oynayınca zaman zaman kontra ataklarla çıkan Antalyaspor'un farkı açmasını Altay engelledi.
Ersun Yanal Mevlüt'ü oyuna almakta geç kaldı. Uzun lig maratonunda böyle kazalar olacaktır. Çok önemli değil. Önemli olan bu mücadeleyi ligin sonuna kadar devam ettirebilmek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor