08 Mart 2011 | Salı

Profesyonel Lugano!

Daha karşılaşmanın başında "iyi oynamadan" iki gol buluyorsun. Ancak devre bitmeden iki gol yiyerek rakibinin direncini arttırıyorsun!
Şampiyonluk hesapları yapan bir takıma yakışacak şeyler değil. İlk yarıda iyi oynayarak maç kazanan F.Bahçe'den eser yoktu.
Haftalardır formsuz olan Emre'nin dinlendirilmesi artık şart oldu. Sarı-lacivertli takımda topu ileri taşıyacak kanat adamları Dia ve Özer, görevlerini yapamayınca, Emre de orta sahada yeterince mücadele etmeyince G.Birliği maçın hakimiyetini ele geçirdi.
Ankara ekibi, yerinde oynamayan Bekir'in kanadından değil, F.Bahçe'nin yumuşak karnı olarak bilinen Santos'un tarafından hücum etti. Ancak Santos'un çok iyi mücadele ettiğini söyleyebilirim.
Takımın en iyi ismiydi.
Maça defans yaparak başlayan G.Birliği ardı ardına golleri yiyince en azından beraberliği kurtarmak için saldırdı.

Alex'in hareketlenmesiyle
İki farklı öne geçen takımın kontrataklarla farkı arttırması gerekir. Ancak orta saha güçlü olmayınca ve mücadele etmeyince gol yemeniz kaçınılmaz oluyor.
İkinci yarı Aykut Kocaman, Dia-Cristian değişikliği yaparak oyunu takımının lehine çevirmeyi başardı. Orta sahası güçlenen sarı-lacivertliler, Alex'in de biraz hareketlenmesiyle galip geldi. Özer'e birkaç sözüm olacak... Oyun içerisinde çok fazla varyete yapıyor. Basit oynarsa eminim daha faydalı olacak. Zor olanı yaparak sonuca gitmesini anlamak mümkün değil. Birisinin ona futbolun "basit" bir oyun olduğunu anlatması gerekir.
Uzun bir süre sonra sahaya çıkan Güiza, "en azından" istekliydi. Bu kadar para kazanan futbolcudan bir şekilde yararlanmanın yollarının aranması lazım!
Ağır saha şartlarında zor da olsa kazanılan bu maçla Aykut Kocaman, 8'de 8 yaparak Daum'un rekorunu egale etti. Lugano'nun G.Saray derbisinde oynayabilmek için gördüğü sarı kart maçın en profesyonel hareketi oldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor