05 Mart 2011 | Cumartesi

Kocaman ciddiyet

Uzun yıllar ligimizde şampiyonları "büyük" maçlar belirledi. Büyüklerin birbirleriyle yaptıkları maçlardan galip çıkan takım, sezonun da galibi olurdu. Ancak artık durum değişti.
Hele de bu sezon Beşiktaş ve G.Saray'ın erken havlu atması ve Anadolu kulüplerinin "dişli" olması dolayısıyla her maçın önemi daha arttı.
Artık şampiyonu "küçükler" belirliyor.
Geçmişte İstanbul'a gelen Anadolu takımlarının 1 puan almaya dahi gücü yokken şimdilerde hepsi 3 puan almak için savaşıyor. Herkes herkesi yeniyor, kimse çantada keklik değil!
Hal böyle olunca ligin kalitesi tavan yapıyor.
Bakmayın siz Beşiktaş ve G.Saray'ın haline! Onlar günün gerçeklerine ayak uyduramadıkları için bu durumdalar... Aykut Kocaman şampiyonluğun tüm maçlarda iyi oynamaktan geçtiğini en erken anlayan hoca oldu. Takımdaki yıldızlara güvenerek plan yapmadı. Birlikte oynayan bir takım oluşturdu. Her maça oyuncularını aynı konsantrasyonla hazırladı.

Derbi maçı gibi hazırlanıyor

Ben bu sezon kazanılacak şampiyonluğa çok önem veriyorum. Çünkü bu sezon Türk lig tarihinin en zor sezonu yaşanıyor. F.Bahçe, Bursa, Trabzon nefes nefese şampiyonluk için yarışıyor. Kayseri ve G.Antep önüne gelene dikleniyor!
Belediye ve Karabük gibi her zaman sürpriz yapabilecek takımlar da cabası... F.Bahçe için zor maçlar bitti diyenlere katılmıyorum.
Benim bu sezon çok korktuğum iki maç var. Biri Bursa diğeri ise G.Antep... Bu iki ekip de tıpkı F.Bahçe gibi birlikte oynayan takımlar.
Alan daraltıyor, rakibin çok fazla pas yapmasına izin vermiyorlar. Sarı-lacivertliler bu iki maçtan galip çıkarlarsa şampiyon olurlar.
G.Birliği maçında F.Bahçe'nin puan kaybedeceğini sanmıyorum. Ama takım Samandıra'da bu maça da "derbi" ciddiyetiyle hazırlanıyor.
Bu durum Aykut hocanın ipleri hiç bırakmadığının açık bir göstergesi... Kocaman'ın tek eksiği birlikte çalıştığı teknik ekibin çok yeterli olmaması...
Seneye "Kocaman kalırsa" yola yeni bir teknik ekiple devam edeceğini duydum.
Kimse alınmasın, gücenmesin. Önemli olan her zaman F.Bahçe!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor