Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

31 Ağustos 2015 | Pazartesi

Nani, Vitor'u kurtardı

İlk 25 dakika manzara şuydu.
Nani gayretli ama rakip omzunu koyunca güçsüzdü, top kaybediyordu.
Dieogo çok çalışıyor ama yana ve geriye oynuyordu. Topal ve Kjaer ilk toplara basma konusunda başarılı idiler. 2 kanat beki yine kullanılamıyordu.
Van Persie'nin ceza alanı içindeki zekasına diğerleri uyamıyordu. F.Bahçe, Saracoğlu etkisi ile baskılı gözüküyor ama bir hücum planı olmadığı için 3 isabetsiz şut dışında hücum üretemiyordu. Son çizgiye inme, adam eksiltme yoktu. Garip diziliş yüzünden emaneten sağ kanada gelmek zorunda olan van Persie, hücum gücünü azaltıyordu. Nani'nin pasına Fernandao ıskası dışında ilk 30 dakikada kaçan dırsat yoktu.
Antalya ise bu sürede Volkan'ı hiç rahatsız etmedi. Kanat beklerini hücuma fazla çıkarmayan Pereira, 2 tehlikeyi Nani ve Fernandao'nun kafaları ile bulurken, bu pozisyon ortalarının Şener ve H.Ali'den ve de kanatlardan geldiğini sanırım görüyordu.Üstelik 2 bek hücuma çıkınca öndeki kanat adamları da içeri giriyor, hücumda kalabalıklaşıyorlardı.
Nitekim gol de, dağılmaya başlayan Antalya'ya Persie ortasında Nani kafası ile geldi. 38-43 arası 5 dakikalık doğru oyun, oyuncuların insiyatif alması ve baskı golü getirmişti.

Oyundan RVP çıkmalıydı
2. yarı, ilk 15 dakikaPersie'nin direkten döneni dışında, pozisyon olmadı.
Sonra, zaten bu düzenle yanlış oynattığı F.Bahçe'ye bir darbe daha vurdu Pereira.
Volkan girdi ama ,şu anda ancak 50 dakikalık kondisyonu olan RVP çıkacağına Fernandao çıktı. Yorulan Persie ve tüm takım ilerde top tutamadı ve kaybolan bir top, Fener kalesinde Kadlec'in de hatası ile gol oldu.F.Bahçe o dakikadan sonra , Alper-Souza değişikliğine rağmen, sadece moral olarak değil, fizik olarak da yoktu.Ama son dakikada Nani çıktı ve Pereira'yı kurtardı.
Sonuç; Pereira bu saçma, ne olduğu belli olmayan, takıma ABS freni yaptırdığı oyun planından vaz geçmeli.Bu takımın potansiyeli büyük.Yoksa, bu sene Aziz Yıldırım ve yönetimin büyük ve gerçekten takdir edilecek çabalarına yazık olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor