Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

10 Aralık 2012 | Pazartesi

Fener düşeş attı

1- Daha ilk 5 dakika dolmadan ilk şutunuzla gol buluyorsunuz. Sonra ceza sahası dışından ilk şutunuzu 65 dakika sonra Meireles ile atıyorsunuz.
Bunu açıklayabilecek nasıl bir izah tarzı olabilecekti Fenerbahçe'nin.
2- 90 dakika içinde futbol adına bir şeyler yaptığı 46 ile 55. dakikalar arasıydı. Koca 90 dakikanın içinde sadece 10 dakika oynamanın izahati neydi peki?
3- Gol atmasına rağmen "Ben Alex'in gölgesinde iyi oynayamıyorum" diye haftalardır bağıran Cristian'ı o bölgede ısrarla tutmanın anlamı neydi?
4- Maç boyu topu ayağınızda fazla tutmak ama bunu yavaş, temposuz, seyirciyi sıkıcı düzeyde yapmanın Fenerbahçe'nin futboluna katkısı neydi?
5- Sol kanatta dökülen Caner'i ısrarla sahada tutup takımın o dakikaya kadar en iyisi Hasan Ali'yi dışarı almak nedendi?
6- Daha ligin başından beri yazdığım"Fener, Avrupa'ya daha çok önem veriyor, ligi daha az önemsiyor" fikrimi kanıtlamak istercesine oyuncuların maç seçmesinin izahı neydi?
7- Bu kadar sorunun cevabı verilse de statta canlı seyrettiğim maçta seyircilerin hemen hiçbirinin takımın oyunundan zevk almadığını, tüm maçı stres içinde takip ettiklerini gördüm.
8- Sow ve Meireles'e kazara bir şey olsa bu takımın tüm dinamikleri çöker.
Bu maçta düşeş attılar ama transferin şart olduğunu gördüler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor