07 Mayıs 2012 | Pazartesi

Maç 90 dakika

Futbolda maçın 90 dakika olduğunu her zaman unutmamak gerekir. Beşiktaş dün Galatasaray'a hakemin düdüğünü çalmadan maçın bitmeyeceğini acı bir ders olarak gösterdi.
İlk yarıda 2-0 yenik olan Beşiktaş maçı ikinci yarıda 2-2'yi bularak hem finallerin kaderini son haftaya taşıdı, hem de Trabzonspor'a yaklaştı.
Beşiktaş'ı anlamak mümkün değil. Fenerbahçe maçındaki arzulu futbolu ilk yarıda hiç göremedik.
Fenerbahçe maçında kazanan takımın kendine olan öz güveni ilk yarıda hiç göremedik.

İKİ FARKLI BEŞİKTAŞ
İlk yarıda sahada hiçbir varlık gösteremeyen, futbolcu kimliğini kaybedenler vardı dün.
Galatasaray sizden daha çok kazanmayı istiyor, sizden daha çok arzulu. Pozisyonları daha iyi değerlendiriyor. Böyle olunca da golleri Galatasaray buldu. İkinci yarıda bambaşka bir Beşiktaş oldular. Sanki Fenerbahçe maçındaki Beşiktaş sahadaydı.
Orta alanda durarak oynayan Simao ve ikili mücadelelerde etkili olamayan Fernandes'in sahadan çıkması, Holosko ve Pektemek'in taze kuvvet olarak sahaya girmesi Beşiktaş'ı ateşledi.
Buna G.Saray'ın 2-0'dan sonra durması da eklenince Beşiktaş sahadan2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve ilk yarıdaki kötü futbolunu da unutturdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor