30 Nisan 2012 | Pazartesi

Kaderi değişirdi

Beşiktaş'ın müthiş bir sorumlulukla yüklü olduğu maçtı. Bu maçta puan ve puanlar almak zorundaydı. Kötü bir gidiş var. Bu gidişede "dur" demek lazımdı. Bu maç da tam o maçtı. Hem ligin kaderini hem de kendi kaderini değiştirebilirdi. Öne de geçti. Morali de buldu. Ancak yine sonuca ulaşamadı. Üstelik mağlubiyetten sonra Aykut hoca taktiksel anlamda riskler almaya başladı. Bu da Beşiktaş için bir avantaj teşkil etti. Ama ne gezer!. İki kafadar Quaresma ve Simao'ya inanamıyorum. İnanın ki bu kadar yetenekli futbolcular Fenerbahçe'de yok ama Fenerbahçe'de şu var; onlar bir takım olmuş. Biz de bu yetenekleri bekliyeceğiz de bir şey yapacaklar ama ne gezer.

Ortada futbol yok
Egemen iki gol attı ama kendi kalesine attıgı gol çok talihsizdi.
Topun yönünü degiştirebilecek zamanı bulamadı.
Zaten o golden sonrada herşey bitti. Tayfur hoca hemen iki forvet oyuncusu Mustafa ile Mehmet Akyüz'ü oyuna aldı ama zaman çok dardı.
Futbolcuları geneli gergindi.
Maç çok gergin başladı adrelanin çok yüksekti. Hakem Halis Özkahya bir ara kime sarı kart gösterecegini şaşırdı.
Beşiktaş bu saatten sonra belli ki yeni bir yapılanmaya gidecek. Önündeki yeni sezona bakacak. Üzülmemek elde değil. Bu kadar kaliteli futbolcular var, ortada futbol yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor