10 Ocak 2011 | Pazartesi

50 Messi eder!

Bana göre dünyanın en güzel kulüp stadı Beşiktaş'ın.
İnanılmaz bir manzara, muhteşem bir anbians, İstanbul'un incisi Boğaz'ın bu egzotik görüntüsünde çok güzel bir futbol mabedi.
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım başkanı takdir etmemek elde değil. Taraftarına yakışır, Şükrü Saracoğlu'na gelen insanlara çağdaşlığı yaşatabilecek bir ortam hazırladı. Bununla da kalmadı ekonomik olarak çok büyük bir gelir de elde etmeye başladılar.
Galatasaray çok büyük sorunlar yaşadı ama Arena gibi özel bir stadı da bitirmeyi başardılar. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın futboldan gelen, sporun içinden çıkmış, tozunu toprağını yutmuş bir kişi olması da futbol kulüpleri için büyük bir avantaj teşkil ediyor. Başkan Yıldırım Demirören çok önemli transferlere imza attı. Taraftarın isteğine, coşkusuna kol kanat gerdi. Fakat bana göre kalan bir eksik var, en önemlisi de bu!

Heykeli bile dikilir
Onursal Başkan Süleyman Seba
'nın biliyorsunuz heykeli dikildi. İnsanların yaşarken heykelleri bir yerlere konmaz. Demek ki Süleyman abi çok büyük icraatlar yapmış ki bu şekilde onurlandırıldı.
Şimdi ben de gizli kalmak kaydıyla Seba'nın çok büyük bir işleme imza attığını biliyorum.
Detaylarını zamanı gelince açıklayacağım.
Burada bir soru işareti daha koymak istiyorum; Galatasaray'ın yeni stadında herkesin bir katkısı var ama Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün katkısını da sarı-kırmızılı camianın unutmaması gerekir.
Transferler gelir, geçer. Kalıcı olan tesislerdir.
Bu futbol takımına, bu muhteşem taraftara bu stat uymuyor! O nostaljik tarihi havayı koruyup, bu yüzyılın çağdaşlığı ile birleştirerek mükemmel bir stad yapmak gerekir. Eğer Demirören ve ekibi bunu başarabilirlerse Süleyman Seba'nın heykelinin yanına başkanın da heykelini koyarlar.
Tabii ki borçlar da sıfırlandıktan sonra.
Sonuç olarak; bu yönetim mutlaka Kartal'a yakışacak olan stadı Türk futboluna ve Beşiktaşlılar'a kazandırmalı. Bakın bu eser bittiği zaman 50 tane Messi transferine bedel olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor