İnegöl veya Çorluspor
Normal sezonun bugün sona ereceği 3. Lig'de 2. Lig'e doğrudan yükselecek 4. ve son ekip de belli olacak.
- TFF 3. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Nisan 2026 06:50
Normal sezonun bugün sona ereceği 3. Lig'de 2. Lig'e doğrudan yükselecek 4. ve son ekip de belli olacak. 2. Lig vizesi alacak son takım, 1. Grup'ta İnegöl veya Çorluspor'dan biri olacak. Lider 59 puanlı İnegölspor ile 58 puanlı Çorluspor'dan birinin 2. Lig'e çıkacağı grupta; İnegölspor, Bursa Yıldırım'ı, Çorluspor ise Küçükçekmece Sinopspor'u konuk edecek.
DİĞER HABERLER
-
TFF 3. Lig gruplarında 29. hafta sona erdi. 4. Grup'ta oynanan maçta Kütahyaspor, konuk ettiği Bornova 1877'yi 2-0 yenerek sezonun bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Kütahyaspor, 24 yıl aradan sonra 2. Lig'e adını yazdırdı. -
3. Lig 2. Grup'ta 12 Bingölspor, 3. Grup'ta Sebat ve 4. Grup'ta Kütahya'nın ardından 2. Lig'e doğrudan yükselecek dördüncü ekip son haftada belli olacak. Toplam 4 grupta on altışar takımın katılımıyla oynanan 3. Lig'de 6 ekip 2. Lig vizesi alacak. Grup liderlerinin yanı sıra playoff'ta 2 ekip daha 2. Lig'e yükselecek. -
3. LİG 4. Grup'ta şampiyonluk şansı az olmasına rağmen playoff'un iddialı takımı olan Eskişehirspor, ikinci yarıda şov yaptı.