Payasspor’da Ferhat Timoçin dönemi
TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Payasspor, Kayerili teknik adam Ferhat Timoçin ile anlaştı. Resmi sözleşmeyi imzalayan Timoçin, bu hafta oynanacak olan Erbaaspor maçında takımın başında sahaya çıkacak.
- TFF 3. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 13 Kasım 2019, 17:42
Kayserili teknik adam Ferhat Timoçin, TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Payasspor ile anlaştı.Son olarak Erbaaspor'un başında yer alan genç teknik adama yardımcı antrenör olarak Mustafa Sabri Odabaşı ve Kaleci Antrenörü Mevlüt Sarıçam eşlik edecek.
TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Payasspor geride kalan 11 hafta sonunda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi alırken topladığı 10 puan ile 15. basamakta yer alıyor. Payasspor, bu hafta ise Ferhat Timoçin'in eski takımı olan Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek.
DİĞER HABERLER
-
Türk futbolunun iki köklü kulübü Eskişehirspor ile Karşıyaka örnek olacak bir dostluğa imza attı. İki takımın başkanı, taraftarları düşünerek misafir tribün biletlerini 35.5 TL ve 26 TL olarak belirledi -
TFF 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta Eskişehirspor'a konuk olacak Karşıyaka, diğer yandan Tahkim Kurulu'nun bahis nedeniyle ceza alan futbolcularla ilgili kararını bekliyor. -
Karşıyaka, ilk 11 haftada yenilgi yüzü görmedi.