Ümit’lerde iki değişiklik
Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ve Norveç ile oynayacağı maçların aday kadrosundan Başar Önal ile Mustafa Hekimoğlu sakatlıkları nedeniyle çıkarıldı.
- U21 Milli Futbol Takımı Haberleri
- Giriş Tarihi: 08 Ekim 2024, 06:50
Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ve Norveç ile oynayacağı maçların aday kadrosundan Başar Önal ile Mustafa Hekimoğlu sakatlıkları nedeniyle çıkarıldı. Yerlerine Trabzonspor'dan Engin Poyraz Efe Yıldırım ile Başakşehir'den Ömer Faruk Beyaz kadroya dahil edildi.
DİĞER HABERLER
-
2027 Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri H Grubu’nda Türkiye U21, deplasmanda Litvanya’yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya damga vuran isim ise attığı iki golle Ali Habeşoğlu oldu. -
Ümit Milli Futbol Takımı, UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu beşinci maçında bugün Litvanya'ya konuk olacak. LSC Druskininkai Stadı'ndaki karşılaşma, TSİ 19.00'da başlayacak. Geride kalan 4 maçta iki galibiyet ve iki beraberliği bulunan Ay-Yıldızlılar, 8 puanla H Grubu'nda lider. -
UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu dördüncü maçında yarın Ukrayna'yı konuk edecek Ümit Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.