Batagov'a astronomik teklif! Trabzonspor'un beklentisi...
Fırtına'da bir taraftan takıma takviye edilecek isimler gündemde dururken bir taraftan da ayrılacak oyuncularla ilgili karar aşamasına geçildi.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 25 Ocak 2026 06:50
- Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2026 09:21
Fırtına'da bir taraftan takıma takviye edilecek isimler gündemde dururken bir taraftan da ayrılacak oyuncularla ilgili karar aşamasına geçildi. Bordo-mavili takımın en önemli oyuncularından birisi olarak gösterilen Arseniy Batagov için İngiliz ekibi Bournemouth ciddi şekilde girişimlerini sürdürüyor. İlk teklif 20 milyon eurodan açılsa da şu an konuşulan rakam 28 milyon euro seviyelerine kadar yükseldi.
Bordo-mavililer, Ukraynalı yıldızdan 30 milyon euroluk bir bedel bekliyor. Trabzonspor ile Bournemouth arasındaki görüşmelerde makas 2 milyon euroya kadar indirildi. Kulüpler arasındaki görüşmelerin önümüzdeki hafta içerisinde sonuçlandırılma ihtimali bir hayli yüksek duruyor. Ayrıca İngiliz basını, Trabzonspor'un daha önce 23 yaşındaki Ukraynalı stoper için Benfica'dan gelen 22 milyon euroluk teklifi kabul etmediğini yazdı. Ayrıca Lazio'dan 10 milyon euro ve Nottingham Forest'tan 12 milyon euroluk tekliflerin reddediliği anımsatıldı.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 13 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Natura Dünyası Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı. İşte detaylar.... -
Beşiktaş Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Bordo-mavililer deplasmandan 2-1'lik skorla ayrılarak puanını 69'a yükseltti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadele sonrası spor yazarları, maçın kırılma anlarını ve iki takımın performansını dikkat çekici ifadelerle yorumladı. İşte, o yazılar... (TS, BJK Spor haberleri) -
Fırtına, bir dönem Ankaragücü’nde forma giymiş şu anda LA Galaxy’de oynayan 28 yaşındaki sol kanadı izliyor. Paintsil’in MLS ekibi ile 1 yıllık sözleşmesi var.