Aksaray’daki Trabzon!
Aksaray'ın Eskil ilçesine bağlı 180 haneli Kökez köyü sakinleri, 1983-1984 sezonundaki şampiyonluğuyla başlayan Trabzonspor sevgisini çocuklarına da aşılayarak, taraftar sayısını her geçen gün artırıyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Mayıs 2025 06:51
Aksaray'ın Eskil ilçesine bağlı 180 haneli Kökez köyü sakinleri, 1983-1984 sezonundaki şampiyonluğuyla başlayan Trabzonspor sevgisini çocuklarına da aşılayarak, taraftar sayısını her geçen gün artırıyor. O dönemde futbol takımı kuran köy sakinleri, takımın forma renklerini bordo mavi yaparak Trabzonspor sevgisini yaşatıyor. Köylüler, bordo mavi renklerde yaptırdıkları kapalı futbol sahasının açılışını Trabzonspor oyuncu ve yöneticileriyle yapmak istiyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde Natura Dünyası Gençlerbirliği ile karşılaşacakları maç öncesi konuştu. -
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor, adını finale yazdırdı. İşte mücadelenin detayları... | Son dakika spor haberleri -
Trabzonspor'un golcü isimlerinden Felipe Augusto, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final'inde Natura Dünyası Gençlerbirliği ile karşılaşacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.