TRANSFER HABERLERİ | Trabzonspor'a dünya yıldızı orta saha! Ocak ayında...
Trabzonspor devre arası takviyeleri için düğmeye bastı. Hedefte Lyon’da forma giyen 30 yaşındaki merkez orta saha Corentin Tolisso var
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Aralık 2024 06:50
Trabzonspor, ara transfer dönemi için kolları sıvadı. Şenol Güneş'in raporu dahilinde çalışan yönetim, dünyaca ünlü yıldızı gündemine aldı. Şenol Güneş yönetimden stoper, 8 numara ve kanat forvet olmak üzere 3 transfer talep etti. Bu bağlamda radara takılan isimlerden biri Corentin Tolisso oldu. Bayern Münih, an itibarıyla Lyon'da top koşturan Tolisso için 2017 yılında 41.5 milyon euro ödemişti. 30 yaşındaki Fransız merkez orta saha oyuncusunun temsilcisiyle görüşmeler sürüyor. Lyon'un içinde bulunduğu mali kriz nedeniyle kadrosundaki yıldızlarla yollarını ayırması bekleniyor. Listedeki Orban da Lyon forması giyiyor.
TAM BİR LİDER FUTBOLCU
Karadeniz devi, Fransız kulübündeki gelişmeleri yakından takip ediyor. Orta sahanın merkezinde tam bir lider olan Tolisso konusunda ısrarcı olunduğu öğrenildi. Öncelikle 1.81 boyundaki oyuncunun bonservis maliyetine bakılıyor. Tolisso'nun Lyon'daki senelik ücreti ise 3 milyon euro seviyelerinde. Bu sezon ligde ve Avrupa'da 17 maça çıkıp, 1 gol 3 asistlik performans sergileyen yıldız orta sahanın kontratı 2027'de bitiyor.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kulübün dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Doğan, Trabzonspor'un mayasında pes etmenin bulunmadığını, camianın en zorlu dönemlerde dahi ayağa kalkmayı başardığını ve küllerinden doğmayı bildiğini belirtti. İşte detaylar... -
Trabzonspor, Onana’nın bonservisini almak için Manchester United ile temasa geçti. Ancak Premier Lig devi 18.9 milyon pound isteyince anlaşma sağlanamadı -
Bordo mavili yönetim, MLS ekibi San Diego forması giyen Anders Dreyer için ilk teması kurdu. 2029 yılına kadar sözleşmesi olan Danimarkalı yıldızın değeri 15 milyon euro.